Het Dorpshart
Logo Logo

Hoef en Haag

In nieuwbouwplan Hoef en Haag komen in totaal zo'n 1800 woningen, verdeeld over de wijken Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. Het Dorpshart wordt in verschillende fases gebouwd. De eerste huizen staan er al, dus ga vooral kijken en ontdek zelf hoe mooi het wordt.

Het Dorpshart fase 2b in verkoop | enkele woningen beschikbaar

50 woningen Het Dorpshart fase 2b zijn in verkoop. In beide projecten zijn nog enkele woningen beschikbaar. Alle informatie over de woningen staat online en de brochure van Het Dorpshart fase 2b kun je downloaden. Daarnaast is er een vrijstaande woning in het plan De Dorpsmeesters beschikbaar. Zit jouw droomwoning er tussen? Neem contact met ons op!

De bouw van fase 2a is in augustus 2018 gestart en de bouw van fase 2b start in december 2018/ januari 2019.

Het Dorpshart fase 3a binnenkort in verkoop

Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van Het Dorpshart fase 3a. Dit nieuwbouwplan grenst aan twee zijden aan de Meander en ligt vlakbij de kern van het nieuwe dorp Hoef en Haag. Op de Brink, een groot plein, komen enkele voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een supermarkt en school. Het Dorpshart fase 3a bevat verschillende woningtypes. Je vindt er 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen. Allemaal gasloos natuurlijk. Naar verwachting start de verkoop in het begin van 2019. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan vrijblijvend een persoonlijk account aan en kleur daarna het hartje rechtsboven in de afbeelding van je favoriete woningtype rood. Dan houden we je door middel van nieuwsbrieven op de hoogte.

Het Dorpshart

Inmiddels zijn er al 4 projecten in het gezellige Het Dorpshart verkocht. De woningen met een dorps uiterlijk vallen goed in de smaak. De bouw is daar in volle gang en de eerste woningen zijn in januari 2017 opgeleverd.

Het Lint

Zijn de woningen in Het Dorpshart niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij de meer landelijke woningen in Het Lint.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?