Planning Het Dorpshart

In Het Dorpshart, een deelgebied in Hoef en Haag, realiseren we ruim 900 woningen en appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Het Dorpshart.

Dorpshart fase 4H in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van fase 4H, 45 woningen in Het Dorpshart. Naar verwachting start de verkoop voor de zomer van 2023. Zodra alle voorbereidingen gereed zijn, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Hoef en Haag. Vanaf dat moment staan de woningtypen online en kun je je inschrijven als belangstellende.

Na fase 4H is er nog 1 fase te gaan in Het Dorpshart, genaamd fase 4I (58 woningen). De planning van deze fase is nog niet bekend.

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina Woningen. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Hoef en Haag, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Het Dorpshart te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • 3 tot 4 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je persoonlijke account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers en in je persoonlijke account, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept koopcontracten, et cetera.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. De toewijzing van Het Dorpshart gebeurt op basis van loting bij de notaris. Kijk voor meer informatie over het proces van verkoop en toewijzing op de pagina Woning kopen
  • Zodra de inschrijving is gesloten, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen. Deze vind je hier op de pagina Planning.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de grond bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van verschillende (en onvoorziene) factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

  Contact
  Actueel aanbod