Planning Het Dorpshart

In Het Dorpshart, een deelgebied in Hoef en Haag, realiseren we ruim 900 woningen en appartementen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Het Dorpshart.

Verkoop Het Dorpshart 4I in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van Het Dorpshart 4I met 60 woningen in Hoef en Haag. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2024. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Het Dorpshart.

N.B.: Vanaf nu staan de woningtypen online en kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype (of meerdere) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Het Dorpshart 4H in verkoop

De verkoop van Het Dorpshart fase 4H is gestart en de toewijzing van de woningen heeft plaatsgevonden.

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website.

Vanaf dat moment, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype of bouwnummer (meerdere keuzes mogelijk) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Het Dorpshart, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. 

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de grond bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van verschillende (en onvoorziene) factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

  Contact
  Actueel aanbod