Het Dorpshart

In het gezellige Dorpshart van Hoef en Haag zijn inmiddels al meerdere projectfases verkocht. De woningen met een dorps uiterlijk vallen goed in de smaak! Ondertussen is een deel van Het Dorpshart al bewoond en begint de wijk als een echt dorp tot leven te komen. De eerste woningen zijn in januari 2017 opgeleverd en sindsdien wordt er flink gebouwd en komen er steeds meer nieuwe bewoners bij. Ga dus gerust even kijken als je de sfeer van het Dorpshart wilt proeven.

image alt

Planning Het Dorpshart

De verkoop van Het Dorpshart fase 4F is gestart op dinsdag 16 november 12.00 uur en inschrijven kon tot maandag 22 november 17.00 uur. Deze fase bestaat uit 5 benedenwoningen, 10 bovenwoningen, 17 herenhuizen, 13 rijwoningen van 5.1 meter breed, 29 rijwoningen van 5.4 meter breed en 2 2 onder 1 kap woningen. De start bouw voor deze fase staat gepland voor medio juli 2022. 

Bekijk het actuele woningaanbod
image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil je een woning kopen in Het Dorpshart? Maak dan een persoonlijk account aan in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

  Nieuws over Het Dorpshart
  Woningen Het Dorpshart