Maak van je huis een thuis met Homestudios

Wanneer je jezelf straks toekomstig bewoner van Het Dorpshart in Hoef en Haag mag noemen, helpt Homestudios je om te zorgen dat jouw nieuwe woning straks hélemaal bij jou past. Met begeleiding, informatie en inspiratie, maar ook met producten en bouwkundige mogelijkheden waarmee je jouw persoonlijke woonstijl in je nieuwe huis kunt verwerken.

image alt

Inspireren: indeling, afwerking en veel meer

Alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers ontdek je op Mijn Homestudios voor Het Dorpshart in Hoef en Haag. Dat doe je door jouw woonwensen te bundelen in woonontwerpen. Van indelingsvarianten voor elke verdieping en extra lichtpunten, tot volledig in jouw woonstijl afgewerkte vloeren, wanden en trappen; je krijgt snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.  

image alt

Een optie op een woning? En dan?

Nadat de inschrijving voor Het Dorpshart is gesloten krijg je zo snel mogelijk te horen of 1 van jouw favoriete woningen is toegewezen aan jou. Je hebt dan een optie op een bouwnummer en de makelaar neemt contact met je op om een afspraak te maken(je kunt er ook voor kiezen om dit proces digitaal te doorlopen). Tip: de voorbereidingen die je op Mijn Homestudios hebt gedaan, kun je goed gebruiken bij je gesprekken met de makelaar. Wanneer je het koopcontract hebt getekend, ontvang je een inlog voor Mijn Homestudios voor kopers. Daar vind je nog meer details en via die weg onderhoud je online contact met jouw eigen woonadviseur van Homestudios.

De woonadviseur nodigt je vervolgens bovendien uit voor je eerste bezoek aan het Homestudios experience center in Utrecht. Daar helpen de woonadviseur en andere specialisten je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met altijd de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om jouw nieuwe thuis!

Nóg een account?

Want je hebt toch al een Mijn Eigen Huis account voor Hoef en Haag? Is een Mijn Homestudios account dan nog wel nodig? Ja zeker! Want deze samenwerking met Homestudios geldt alleen voor de woningen in Het Dorpshart. Dus heb je interesse in een woning in Het Dorpshart fase 4H én wil je extra inspiratie om jouw toekomstige woning helemaal eigen te maken? Maak dan je eigen Homestudios account aan. 

Mijn Homestudios account aanmaken
  Bekijk het woningaanbod
  Ga naar Mijn Homestudios