Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen

Heb je interesse in één van de hoek- of tussenwoningen type B2? Je leest hier precies hoe de badkamer en het toilet worden opgeleverd. Comfortabel en compleet afgewerkt met kwaliteitsmerken. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.

image alt

Badkamer hoek- en tussenwoningen type B2

In de badkamer is het sanitair van Grohe en Villeroy & Boch. De witte Architectura wastafel van Villeroy & Boch is 60 cm breed en 47 cm diep heeft een Grohe Eurosmart S-size kraan. Boven de wastafel komt een rechthoekige spiegel te hangen. De Grohe thermostatische mengkraan en de doucheset (3 stralen) zijn van het type Grohtherm 1000. Alleen de 2 onder 1 kapwoningen worden standaard opgeleverd met bad (zie afbeelding).

Let op: de indeling van de badkamer verschilt per woningtype en de juiste indeling vind je terug op de verkooptekeningen (bij start verkoop). Deze beelden geven je wel een correct beeld van het gebruikte sanitair en materialen.

image alt

Toilet hoek- en tussenwoningen type B2

Het sanitair in de toiletruimtes van de hoek- en tussenwoningen type B2 is van Villeroy & Boch van de Architectura collectie. Praktisch, modern en comfortabel. Uiteraard in wit uitgevoerd. Ook de witte fontein is van de serie Architectura. De kraan is van Grohe, type Eurostyle Cosmopolitan.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met onze leverancier 'Plieger Utrecht' is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht