Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen

Gaat jouw interesse uit naar 1 van de vrijstaande nieuwbouwwoningen of hoek- en tussenwoningen type C in het Lint fase 4? Dan lees je op deze pagina hoe de badkamer en toiletruimtes worden opgeleverd. Namelijk helemaal compleet en luxe! Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.

image alt

Badkamer 2 onder 1 kapwoningen & rijwoningen type C

In de badkamer is het sanitair van Grohe en Villeroy & Boch. De witte Architectura wastafel van Villeroy & Boch heeft een Grohe Eurosmart M-size kraan. Boven de wastafel komt een rechthoekige spiegel te hangen. 

De doucheset is van Grohe, type Grohtherm 1000. Indien de ruimte in de badkamer het toelaat wordt er een inloopdouche gecreeerd d.m.v. een betegelde wand. Als de ruimte er niets is, wordt de douche afgeschermd door middel van Novelli douchedeuren.

De 2 onder 1 kapwoningen worden standaard voorzien van een heerlijk ligbad. Het witte Villeroy & Boch ligbad van het type Architectura heeft een luxe uitstraling en maakt van jouw badkamer een heerlijke wellness ruimte. Heb jij interesses in een hoek- of tussenwoning type C, dan is er de optie om een bad te laten plaatsen. 

Let op: de indeling van de badkamer verschilt per woningtype en de juiste indeling vind je terug op de verkooptekeningen (bij start verkoop). Deze beelden geven je wel een correct beeld van het gebruikte sanitair en materialen.

image alt

Toiletruimte 2 onder 1 kapwoningen & rijwoningen type C

Het sanitair in de toiletruimtes van de 2 onder 1 kapwoningen & rijwoningen type C is van Villeroy & Boch van de serie Architectura. Luxe en modern. Uiteraard in wit uitgevoerd. Ook de fontein is van Architectura. De kraan is van Grohe, type Eurostyle Cosmopolitan.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met onze sanitairleverancier 'Plieger Utrecht' is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht