Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen

Gaat jouw interesse uit naar één van de 2 onder 1 kapwoningen type D in Het Lint fase 4? Dan lees je op deze pagina hoe de badkamer en toiletruimtes worden opgeleverd. Namelijk helemaal compleet en luxe! Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.

image alt

Badkamer Vrijstaande woningen

In de badkamer is het sanitair van Grohe en Villeroy & Boch. De witte Avento wastafel van Villeroy & Boch van 100cm bij 47cm heeft een Grohe Concetto S-size kraan. Boven de wastafel komt een grote rechthoekige spiegel te hangen.

Het douchesysteem is van De Grohe, type Tempesta Cosmopoliton 210. Indien de ruimte in de badkamer het toelaat wordt er een inloopdouche gecreeerd d.m.v. een betegelde wand. Als de ruimte er niets is, wordt de douche afgeschermd door middel van Novelli douchedeuren.

De woningen worden standaard voorzien van een heerlijk ligbad. Het witte Villeroy & Boch ligbad van het type Subway heeft een luxe uitstraling en maakt van jouw badkamer een heerlijke wellness ruimte.

Let op: de indeling van de badkamer verschilt per woningtype en de juiste indeling vind je terug op de verkooptekeningen (bij start verkoop). Deze beelden geven je wel een correct beeld van het gebruikte sanitair en materialen.

image alt

Toiletruimte Vrijstaande woningen

Het sanitair in de toiletruimte van de woningen type D is van Villeroy & Boch van de serie Avento. Luxe en modern. Uiteraard in wit uitgevoerd. De witte fontein is ook van de serie Architecture. De kraan is van Grohe, type Concetto.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met onze sanitairleverancier 'Plieger Utrecht' is eigenlijk alles mogelijk. Aan de hand van een tekenprogramma vertalen zij jouw wensen in een concreet plan.

Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten en de badkamer gebruiksklaar.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het nieuwsoverzicht