Hoekwoning #046

€ 525.000 v.o.n. In optie

Omschrijving

Wil jij wonen in een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn? Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Hier ben je vrij om te boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Zie jij het al voor je? Het kan in de Vrijbuiters!


Vrijbuiters in De Erven staat garant voor een buitengewoon lekker leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ruime houten hoekwoning, met circa 121 m2 woonplezier en 4 slaapkamers? Hier groet je de buren in het gemeenschappelijk groen en gaan de kleinsten dicht bij huis op avontuur. Dat terwijl jij nog even met de beentjes omhoog gaat in de tuin inclusief achterom op het zuidwesten. Heerlijk die namiddagzon! Ontdek snel meer van bouwnummer 046.

In optie

Hoekwoning #046

€ 525.000
ca. 130 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 37 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Bijzonder duurzaam met hart van hout

De woningen worden gebouwd met CLT-hout, dit bestaat uit verschillende lagen hout die kruislings op elkaar gelijmd zijn. De houten panelen geven een prachtige, warme Scandinavische sfeer en zijn isolerend en ijzersterk. Een duurzame keuze, want hout heeft namelijk een kleinere ecologische voetafdruk dan beton of metselwerk. 


Meer informatie over CLT

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen in de Vrijbuiters worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet met tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy en Boch. Ook een keuken met Siemens-apparatuur is bij de prijs inbegrepen.


Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Alternatief aanbod