Woningen de Vrijbuiters inclusief keuken en badkamer

4 april '24

Alle 30 woningen in de Vrijbuiters zijn zeer compleet uitgerust. Een complete badkamer en een keuken is bij de vrij op naam prijs inbegrepen. Samen met de keukenspecialisten van Middelkoop zijn de keukens en badkamers voor de Vrijbuiters ontworpen en samengesteld. We laten je graag zien welke keukenopstelling en badkamer er bij welke woningtype hoort. 

Sanitair- en keukenbrochure bekijken

Sanitair en tegelwerk

Bij alle woningen in de vrijbuiters is de badkamer en toilet bij de prijs inbegrepen. De badkamer en het toilet worden standaard voorzien van een witte wandtegel van 25 x 33 en een vloertegel van 30 x 30 in de kleur antraciet, donkergrijs, grijs of beige. Daarnaast vind je er een wastafel met spiegel, hangend toilet, inloopdouche en radiator. Het sanitair is van Villeroy en Boch en de kranen zijn van Grohe. Ziet jouw droombadkamer er anders uit? Tegen een meerprijs kan je een andere badkamer uitzoeken. 

badkamer
tegels

Erfwoningen met toewijzingscriteria

Alle erfwoningen met toewijzingscriteria krijgen een kristalwitte keuken met een marmerlook kunststof werkblad. Rechts in de hoek vind je een RVS spoelbak met kraan en in het midden heb je voldoende snijruimte. Door de bovenkastjes biedt de keuken je genoeg opbergruimte. De apparatuur is van het merk Etna en bestaat uit een oven, koelkast, inductiekookplaat met vier zones, een vaatwasser en een recirculatie afzuigkap. Zie jij jezelf hier al staan koken? 

1

Erfwoningen

Bouwnummers 29 en 32 krijgen een prachtige agaatgrijze keuken met Siemens apparatuur. Het kunststof werkblad heeft een marmerlook en biedt genoeg ruimte voor een inductiekookplaat met vier zones en een rvs spoelbak met kraan. Ook zit er standaard een Siemens oven, koelkast, vaatwasser en recirculatie afzuigkap in de keuken. Dit is straks een fijne plek om de lekkerste maaltijden te bereiden. 

2

Erfwoningen met balkon en levensloopwoningen

De erfwoningen met balkon (bouwnummers 30 en 31) en alle levensloopwoningen krijgen een zandgrijze keuken. De keuken is lekker lang en biedt daardoor voldoende opbergruimte en snijruimte. Alle apparatuur is van Siemens en bestaat uit een oven, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat met vier zones en een rvs afzuigkap met recirculatie. Het werkblad is van kunststof en heeft een marmerlook. Wie nodig jij straks uit voor een lekker diner? 

3

Tussen- en hoekwoningen

Alle eengezinswoningen in de Vrijbuiters krijgen een lavazwarte keuken met een kunstsstof marmerlook werkblad. Het is een gezel hoekje met een lang keukenblok met daar tegenover een kastenwand met ingebouwde oven en koelkast. Uiteraard zit er ook standaard een inductiekookplaat met vier zones, rvs afzuigkap met recirculatie en een vaatwasser in de keuken. Alle apparatuur is van het merk Siemens. Kan jij ook niet wachten om hier straks een lekkere appeltaart te bakken? 

5

Andere wensen?

Ziet jouw droomkeuken er anders uit? Geen probleem! Bespreek je wensen nadat je een woning toegewezen hebt gekregen gewoon met de keukenspecialisten. Zij denken graag met je mee!

  Naar het woningaanbod
  Meer nieuws lezen