16 unieke appartementen in het hart van Hoef en Haag

19 september '19

In het Oud-Hollandse hart van Hoef en Haag, aan het karakteristieke plein van de nieuw te vormen Brink, wordt behalve herenhuizen ook plaats geboden aan een nieuwe school en een supermarkt! De supermarkt vormt de basis voor 16 nieuw te ontwikkelen appartementen in 5 typen variërend van circa 70 tot circa 110m2.

In het (appartementen)gebouw, waar de begane grond grotendeels in gebruik wordt genomen door de supermarkt, zal eveneens een snackbar komen en een gedeelte zal een zorg/maatschappelijke functie krijgen. Op de supermarkt komen 16 appartementen verdeeld over 3 lagen.

Er komen 7 appartementen op de eerste en tweede verdieping en nog eens 2 appartementen op de 3e etage. Door de verschillende en verspringende gevels in Oud-Hollandsche stijl vormt het blok een prachtig ensemble met de omliggende bebouwing.

Appartementen Dorpshart Hoef en Haag

Luxe en duurzaam wonen

De respectievelijk 2-, 3- en 4-kamer appartementen zijn goed afgewerkt en standaard voorzien van keuken en keurig sanitair. Daarnaast beschikken ze allen over een mooi balkon/loggia met een prachtig uitzicht over het plein en de wijk. In het appartementencomplex is uiteraard een lift opgenomen en iedere woning beschikt over een eigen berging. Sommige appartementen beschikken ook over een extra buitenberging. Op de begane grond wordt een gezamenlijke fietsenberging gerealiseerd voor het stallen van  e-bikes, fietsen of scootmobielen. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos en zijn deze met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0 helemaal duurzaam en klaar voor de toekomst!

Dorpshart Appartementen Hoef en Haag

Interesse in deze appartementen?

Lijkt het jou ook zo aantrekkelijk om hier te wonen? De planning is op dit moment nog niet bekend. Maar meld je vast aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina. Op het moment dat er meer bekend is over de planning of als er concreet woningaanbod online komt krijg je een e-mail. Als er concreet woningaanbod bekend is dan krijg je uiteraard ook een e-mail en kun je je met je naw gegevens aanmelden voor een woningtype van jouw voorkeur. Maar zover is het nog niet. Stap 1 is dus de inschrijving voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina!

  Meer over Het Dorpshart
  Duurzaam wonen in Het Dorpshart