Op dit moment zijn alle woningen in plan Het Lint verkocht en opgeleverd. We verwachten in 2025 weer nieuw aanbod. Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Welkom op Landgoed Hoevesteijn

Meer weten?

Wonen in Het Lint

Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met veel water om je heen van plas Everstein en de Meander. Wonen in het Lint betekent een afwisseling van woon- en architectuurstijlen in een dorps karakter met een ruime keuze aan verschillende woningtypes en groottes. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat veel woningen de gelegenheid bieden voor parkeren op eigen terrein. Dorps wonen maar dan met alle mogelijkheden van nieuwbouw.

Landgoed Hoevesteijn in aanbouw

Het Lint fase 5, oftewel Landgoed Hoevesteijn, hier worden 17 heerlijke appartementen gerealiseerd als kroon op deelgebied Het Lint. Landgoed Hoevesteijn staat voor groen, duurzaam en comfortabel wonen in de dorpse setting die je gewend bent in Hoef en Haag. Het prachtige landgoed is op dit moment in aanbouw en wordt klaargestoomd voor haar toekomstige bewoners.

Mogelijk wordt er nog 1 fase toegevoegd aan Het Lint, genaamd fase 4A met 15 woningen. Het is nog niet bekend wanneer de verkoop van deze fase van start zal gaan. Zodra alle voorbereidingen gereed zijn, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Hoef en Haag