Het Lint
Logo Logo

Aanbod in Het Lint

In de wijk Het Lint zijn enkele woningen beschikbaar. Wonen in Het Lint in Hoef en Haag betekent wonen op ruime kavels. Van eengezins- tot vrijstaande woningen. Aan het water of met uitzicht op groen. Voor- en achtertuinen. Een parkeerplaats hoef je nooit meer te zoeken want parkeren doe je veelal in de berging/garage of op je eigen terrein. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zit er een woning voor jou tussen? Neem contact op met de makelaar om direct een optie op 1 van de woningen te krijgen.

Situatie Het Lint fase 2a

De ligging van je woning is belangrijk. De ideale ligging is voor iedereen verschillend. Wat is voor jou belangrijk? Een woning aan het water of heb je liever wat meer reuring om je heen. 

Hoevesteijn

De verkoop van 32 luxe 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen Hoevesteijn in Het Lint is gestart. Wil je wonen aan het water of aan een parkje? Aan jou de keuze. Het kan namelijk allebei in dit prachtige nieuwe plan. Voor elke woning in Hoevesteijn zijn er veel keuzemogelijkheden om de woning op maat te maken. Meer informatie? Wij helpen je graag.

Wonen in Het Lint

Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander. Hier heb je veel keus in verschillende woningtypes in groottes. Natuurlijk allemaal met een schuine kap om de dorpse sfeer van Hoef en Haag te benadrukken. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat je de auto op je eigen erf parkeert.

Het Dorpshart

Is bovenstaande niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar het nieuwe woningaanbod in Het Dorpshart. Het Dorpshart fase 2 bestaat uit verschillende type woningen. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Woningen beschikbaar
In de wijk Het Lint zijn enkele vrijstaande- en 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. De woningen beschikken minimaal over 3 slaapkamers op de verdieping en hebben een ruime zolder met de mogelijkheid voor één of meerdere extra kamers. Aan ruimte dus geen gebrek. Een parkeerplaats hoef je nooit meer te zoeken want parkeren doe je in de garage en/of op je eigen terrein. Iets voor jou? Neem contact met ons op!
Woningaanbod Het Lint

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?