Het Lint
Logo Logo

Wonen in Het Lint - Hoef en Haag

Aanbod in Het Lint

In de wijk Het Lint zijn enkele woningen beschikbaar. Wonen in Het Lint in Hoef en Haag betekent wonen op ruime kavels. Van eengezins- tot vrijstaande woningen. Aan het water of met uitzicht op groen. Voor- en achtertuinen. Een parkeerplaats hoef je nooit meer te zoeken want parkeren doe je veelal in de berging/garage of op je eigen terrein. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Zit er een woning voor jou tussen? Neem contact op met de makelaar om direct een optie op 1 van de woningen te krijgen.

Wonen in Het Lint

Echt buiten wonen doe je in Het Lint. Ruim, landelijk én met heerlijk veel water om je heen. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander. Hier heb je veel keus in verschillende woningtypes in groottes. Natuurlijk allemaal met een schuine kap om de dorpse sfeer van Hoef en Haag te benadrukken. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat veel woningen de gelegenheid bieden voor parkeren op eigen terrein.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar!
In de wijk Het Lint zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar. Groot, groter, grootst. Dat is hoe we deze woningen omschrijven. Ook nog eens met een heerlijk grote tuin. Dit is echt luxe wonen in Het Lint.
Woningaanbod Het Lint

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.