Gezellig wonen in De Erven

Meer weten?

Wonen in De Erven

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet in 1 van de vele open plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan? 

image alt

De Erven 4b

Wonen in De Erven betekent ruim, landelijk en duurzaam wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog “gewoon” een kopje suiker bij elkaar. De woningen in De Erven fase 4b zijn verkocht en de bouw is inmiddels gestart. Wil je weten hoe het eruit komt te zien? 

Blader door de brochure

Groen, ruim en gezellig wonen

Groen speelt een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geven lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Rustig wonen met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. De Erven nodigt uit om lekker buiten te zijn. Samen met je nieuwe buurtgenoten, of juist een wandeling in je eentje langs de Lek.

De Erven is speels ingericht. Kleine paadjes, erfjes, boomgaarden, grote voortuinen, verschillende stijlen architectuur en ontmoetingsplekken. Parkeren doe je op eigen terrein of op speciaal aangelegde parkeerterreintjes. Geen geparkeerde auto's in de straat dus. Wat ziet het er hier gezellig dorps uit! Wonen op steenworp afstand van rivier de Lek, wie kan dat nou zeggen?

Meer weten? Veelgestelde vragen
Wonen in De Erven? Bekijk het aanbod