Op dinsdag 27 februari om 15.00 uur start de verkoop van de Groene Weelde. Je kunt je t/m dinsdag 5 maart 15.00 uur inschrijven. Op woensdag 6 maart rond 15.00 uur worden de woningen toegewezen.

De Erven, je zal er maar wonen...

Je al maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. En met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu. 

image alt

De Groene Weelde

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen en voert variatie de boventoon. Ruimte, comfort en privacy zijn hier geborgd. Wil je meer gezelligheid dan zoek je je buren op voor een barbeque of een kop koffie. Hier leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. Dorps dus, in een landelijke setting waar jouw vrijheid en manier van leven centraal staat. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet op één van de vele mooi ingerichte pen plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan?

Nieuw woningaanbod "De Groene Weelde"
image alt

De Erven 4D in aanbouw!

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen en voert variatie de boventoon. Ruimte, comfort en privacy zijn hier geborgd. Wil je meer gezelligheid dan zoek je je buren op voor een barbecue of een kop koffie. Hier leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar.

Dorps dus, in een landelijke setting waar jouw vrijheid en manier van leven centraal staat. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet op één van de vele mooi ingerichte pen plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. 

Zo ook in De Erven 4D, deze woningen zijn inmiddels in aanbouw genomen en zelfs al bijna allemaal verkocht.

Groen, ruim en gezellig wonen

Groen speelt een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geven lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Met als bijzonder element Het Centrale Erf waar 15 huizen rond een gezamenlijk ingerichte binnentuin staan. En in de toekomst worden er nog meer van dit soort bijzondere projecten gerealiseerd. Als je hier meer over wilt weten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Wonen in De Erven? Bekijk het aanbod