De Erven
Logo Logo

Gezellig wonen in De Erven

In voorbereiding

Wonen in De Erven

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet in 1 van de vele open plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan? 

Groen, ruim en gezellig wonen

Groen speelt een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geven lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Rustig wonen met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. De Erven nodigt uit om lekker buiten te zijn. Samen met je nieuwe buurtgenoten, of juist een wandeling in je eentje langs de Lek.

De Erven is speels ingericht. Kleine paadjes, erfjes, boomgaarden, grote voortuinen, verschillende stijlen architectuur en ontmoetingsplekken. Parkeren doe je op eigen terrein of op speciaal aangelegde parkeerterreintjes. Geen geparkeerde auto's in de straat dus. Wat ziet het er hier gezellig dorps uit! Wonen op steenworp afstand van rivier de Lek, wie kan dat nou zeggen?

Samen wonen en samen creëren

Samen met je buren mee denken en mee ontwerpen aan jouw toekomstige woonplek? Eén deel van De Erven wordt gecreëerd in samenwerking met de toekomstige bewoners. Zo wordt met elkaar bepaald, hoe de inrichting van het erf er uit komt te zien, waaraan zij komen te wonen. Wordt het een gezamenlijke moestuin? Of juist aan een plek waar je je creativiteit kwijt kunt op gebied van kunst? Of misschien een speelplek voor de kinderen? Ook wordt er met elkaar bepaald welke sfeer we de woningen willen geven en waar de voorkeuren op het gebied van architectuur naar uit gaan. 

We zijn op dit moment aan het uitschrijven hoe we dit 'co-designing' traject vormgeven. Zodra daar meer over bekend is, lees je het op deze website. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en zo automatisch op de hoogte blijven. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Enkele woningen beschikbaar!
In de wijk Het Dorpshart zijn enkele hoek- en tussenwoningen beschikbaar van het type Meander. Deze woningen hebben 4 slaapkamers én een zolder waar je met gemak een extra kamer kunt maken. Zoek je een slaap- en badkamer op de begane grond? Ook dat vind je in Het Dorpshart bij type Hoftuin. Vrijstaand wonen kan in Het Lint. Type Slot en Burcht hebben beiden 4 slaapkamers op de 1e verdieping, een garage/berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Woningaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?