De Erven, net zo vrij als jij!

Je zult maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven Buurtvrij! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water.

Hier ben je vrij om te barbecueborrelen, boomhutbouwen, skinnydippen en buitenstruinen. Want in De Erven Buurtvrij woon je riant en beleef je het goede buitenleven. Met huizen van natuurlijke materialen in landelijke architectuurstijlen, grote voortuinen en groene erven. Met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. En met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu. Jij bent ‘m!

image alt

Vrij om te barbequeborrelen

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen en voert variatie de boventoon. Ruimte, comfort en privacy zijn hier geborgd. Wil je meer gezelligheid dan zoek je je buren op voor een barbeque of een kop koffie. Hier leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. Dorps dus, in een landelijke setting waar jouw vrijheid en manier van leven centraal staat. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet op één van de vele mooi ingerichte pen plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan?

image alt

Vrij om te buitenstruinen

De Erven staat voor ultiem rustig wonen met alle voorzieningen van Het Dorpshart om de hoek. Wandel in de avond even naar De Brink om een ijsje te halen en loop via de meander weer naar huis. Mensen uit De Erven wandelen geregeld een rondje om Plas Everstein. Of ze lopen de dijk op. Je woont hier tenslotte op een steenworp afstand van de rivier de Lek. Kortom, je kunt hier echt alle kanten op. Gelukkig maar, want de Erven nodigt uit om lekker buiten te zijn.

Groen, ruim en gezellig wonen

Groen speelt een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geven lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Met als bijzonder element Het Centrale Erf waar 15 huizen rond een gezamenlijk ingerichte binnentuin staan. En in de toekomst worden er nog meer van dit soort bijzondere projecten gerealiseerd. Als je hier meer over wilt weten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Wonen in De Erven? Bekijk het aanbod