De bouw van de woningen in De Erven 4D deel 2 is in volle gang. Je kunt hier in de zomer van 2024 al wonen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ook hier wonen? Kijk snel naar het actuele aanbod! 

De Erven, net zo vrij als jij!

Je zult maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven Buurtvrij! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. En met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu. Jij bent ‘m!

image alt

De Erven 4D in aanbouw!

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen en voert variatie de boventoon. Ruimte, comfort en privacy zijn hier geborgd. Wil je meer gezelligheid dan zoek je je buren op voor een barbecue of een kop koffie. Hier leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar.

Dorps dus, in een landelijke setting waar jouw vrijheid en manier van leven centraal staat. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet op één van de vele mooi ingerichte pen plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. 

De woningen van De Erven 4D zijn inmiddels in aanbouw genomen, wil jij volgend jaar zomer genieten van een nieuw huis en tuin, dat kan! Vraag vrijblijvend een optie aan.

Bekijk actueel aanbod
image alt

De toekomst is nu!

Koop je een woning in De Erven dan weet je dat je een duurzaam huis krijgt dat (ruim) voldoet aan de laatste richtlijnen voor duurzaamheid. Een volledig nieuw huis, vrij van gas en voorzien van hoogwaardige isolatie. Denk hierbij aan 3 laags glas voor geluidsisolatie en behoud van je warmte, maar ook aan zonnepanelen waarmee jij je eigen stroom opwekt.

• Duurzaam en zuinig wonen, energielabel A++++
• Comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
• Voorzien van zonnepanelen, bodemwarmtepomp en warmte-terug-win systeem (wtw)

Maar, duurzaam wonen stopt niet bij de voordeur. Sterker nog, het begint allemaal bij een groene leefomgeving. Wist je dat wonen in het groen ook veel voordelen met zich meebrengt op het gebied van leef comfort, sociale verbinding en mentale en fysieke gezondheid? Zowel op de korte als lange termijn.

Bekijk de interactieve video

Groen, ruim en gezellig wonen

Groen speelt een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geven lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Met als bijzonder element Het Centrale Erf waar 15 huizen rond een gezamenlijk ingerichte binnentuin staan. En in de toekomst worden er nog meer van dit soort bijzondere projecten gerealiseerd. Als je hier meer over wilt weten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Wonen in De Erven? Bekijk het aanbod