Nieuw woningaanbod

De Erven, je zal er maar wonen...

Je al maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Erven! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. En met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu. 

image alt

De Buitenkans - in voorbereiding

Je zal maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek in de wijk De Erven. Dit is een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje.

In de wijk de Erven komt een nieuwe fase met 19 woningen: De Buitenkans. Hier woon je tussen boomgaard en kade en beleef je het goede buitenleven. Met riante huizen van natuurlijke materialen in landelijke architectuurstijlen met de sfeer van vroeger en alle comfort van nu. Hier wonen is echt een buitenkansje!

Ontdek het woningaanbod
image alt

De Vrijbuiters - alle onder optie

Je zult maar wonen in het nieuwerwetse dorp Hoef en Haag aan de Lek. En dan ook nog eens in De Vrijbuiters! Een groene en speelse buurt waar je alle vrijheid hebt om jezelf te zijn. En waar je alle ruimte krijgt om te doen en laten wat jij wilt. Thuis en in de natuur. Gezellig samen of lekker in je eentje. Hier ben je vrij om verrukkelijk te langetafelen met vrienden in je eigen boomgaard, terwijl de kids avontuurlijk slootjespringen. Maar ook om te verandahangen op een zwoele zomeravond, terwijl je buren spelevaren op het water. Zie jij jezelf hier al wonen? Bekijk dan snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken
image alt

De Groene Weelde - alles onder optie

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier woon je in het groen en voert variatie de boventoon. Ruimte, comfort en privacy zijn hier geborgd. Wil je meer gezelligheid dan zoek je je buren op voor een barbeque of een kop koffie. Hier leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. Dorps dus, in een landelijke setting waar jouw vrijheid en manier van leven centraal staat. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet op één van de vele mooi ingerichte pen plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan?

Groen, ruim en gezellig wonen

Groen speelt een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geven lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Met als bijzonder element Het Centrale Erf waar 15 huizen rond een gezamenlijk ingerichte binnentuin staan. En in de toekomst worden er nog meer van dit soort bijzondere projecten gerealiseerd. Als je hier meer over wilt weten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Meer weten? Veelgestelde vragen
Wonen in De Erven? Bekijk het aanbod