Het Dorpshart
Logo Logo

Wonen in Het Dorpshart

In Het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Hier woon je rondom de Brink: het hart van de wijk waar alle voorzieningen zijn en waar plaats is voor ontmoeten. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

Binnenkort in verkoop fase 3a

Het is de hoogste tijd voor een nieuw project in Het Dorpshart. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van Het Dorpshart fase 3a. Dit nieuwbouwplan grenst aan twee zijden aan de Meander en ligt vlakbij de kern van het nieuwe dorp Hoef en Haag. Op de Brink, een groot plein, komen enkele voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een supermarkt en school. Het Dorpshart fase 3a bevat verschillende woningtypes. Je vindt er 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen. Allemaal gasloos natuurlijk. Naar verwachting start de verkoop in het begin van 2019. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan vrijblijvend een persoonlijk account aan en kleur daarna het hartje rechtsboven in de afbeelding van je favoriete woningtype rood. Dan houden we je door middel van nieuwsbrieven op de hoogte.

Enkele woningen beschikbaar

In Het Dorpshart vind je verschillende woningtypes. Er zijn enkele woningen beschikbaar. Alle informatie over de woningen staat online en de brochure van Het Dorpshart fase 2b kun je downloaden. Zit jouw droomwoning er tussen? Neem contact met ons op!

De Nul-op-de-meter woning is een nieuw type in Het Dorpshart. Deze zeer duurzame woningen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak, uitstekende isolatie, een gebalanceerd mechanische ventilatiesysteem door middel van warmteterugwinning en vloerverwarming met een lucht-/waterwarmtepomp. De gasloze Nul-op-de-meter woningen zijn klaar voor de toekomst en leveren een forse energiebesparing op! Lees meer en bekijk de film over Nul-op-de-meter. 

Situatiekaart Het Dorpshart fase 2

Hoe kom je precies te wonen in Het Dorpshart fase 2? Hoe is jouw tuin gelegen en hoe ligt jouw woning ten opzichte van die van je buren? In onderstaande kaart zie je precies welk woningtype waar ligt.

Paviljoen aan de Meander

Naast woningen komt aan de Meander in Het Dorpshart ook een paviljoen. De uitstraling en invulling van dit paviljoen worden samen met de gebruiker / koper uitgewerkt. Het paviljoen kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor horeca, als meetingruimte of voor kanoverhuur. Hier vind je alvast inspiratie. Neem contact met ons op via verkoop@bpd.nl als je interesse hebt als gebruiker / koper.

Het Lint

Is dit niet helemaal wat je zoekt maar wil je wel graag in Hoef en Haag wonen? Kijk dan eens naar het woningaanbod in Het Lint.

De plannen Hoevesteijn en Het Lint fase 2a zijn nu in verkoop. De plannen
 bestaan uit luxe eengezins-, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Veel woningen hebben uitzicht over het water of liggen aan een parkje. Iets voor jou? 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Enkele woningen beschikbaar!
In de wijk Het Dorpshart zijn een vrijstaande woning en enkele hoek- en tussenwoningen beschikbaar van het type Meander. Deze woningen hebben 4 slaapkamers én een zolder waar je met gemak een extra kamer kunt maken. Genoeg ruimte dus! De supermarkt en basisschool vind je op een steenworp afstand.
Woningaanbod

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?