Uitverkocht project

Wonen in Het Dorpshart

In Het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Hier woon je rondom de Brink: het hart van de wijk waar alle voorzieningen zijn en waar plaats is voor ontmoeten. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

image alt

Dorpshart fase 4I - 100% verkocht

Op zoek naar de levendigheid en knusheid van een dorp? Maak kennis met het Dorpshart van Hoef en Haag. Hier woon je helemaal in het nieuw waar rust en gezelligheid elkaar ontmoeten. Beleef de ouderwetse sfeer van een dorp met mooie groene pleintjes, straatjes en hofjes. Op deze sfeervolle plek te midden van het groen en het water, wandel je zo naar de Brink voor de supermarkt of voor een kop koffie op het terras. Hier hebben kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen. Tegelijkertijd profiteer je op 10 autominuten van Utrecht van de voorzieningen van de grote stad.

Bekijk de woningen
image alt

De toekomst is nu!

Koop je een woning in Het Dorpshart dan weet je dat je een duurzaam huis krijgt dat (ruim) voldoet aan de laatste richtlijnen voor duurzaamheid. Een volledig nieuw huis, vrij van gas en voorzien van hoogwaardige isolatie. Denk hierbij aan 3 laags glas voor geluidsisolatie en behoud van je warmte, maar ook aan zonnepanelen waarmee jij je eigen stroom opwekt.

• Duurzaam en zuinig wonen, minimaal energielabel A+++
• Comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
• Voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp
• isolatie van de muren, buitengevels, het dak en bijvoorbeeld de garage

Er komt dan veel op je af qua kosten, tijdsinvestering en energie die het kost om deze aanpassingen te doen. Als je een nieuwbouwwoning koopt dan heb je al deze zorgen niet. Je bent met nieuwbouw volledig voorbereid op een toekomst waarin Nederland wordt afgesloten van het gas. Dat geeft een gerust gevoel.

Dorps en gezellig wonen

Dorps en gezellig zijn de woorden die Het Dorpshart haar identiteit geeft. Hier ontmoet je elkaar op De Brink, drink je samen een kop koffie in De Keuken en wandel je zo naar de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Als je meer wilt weten over Het Dorpshart. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Wonen in Het Dorpshart? Naar de woningen
Benieuwd naar het tijdschema? Bekijk de planning