22 mei 2018

De verkoop van Het Dorpshart fase 2b gaat beginnen!

Dinsdag 22 mei start de verkoop van 50 nieuwbouwwoningen in Hoef en Haag.

Woningaanbod Het Dorpshart fase 2b

15 mei '18

Alle woningen in Het Dorpshart fase 2b hebben een Oud-Hollandse uitstraling. Je vindt er 50 ruime hoek- en tussenwoningen onderverdeeld in 3 verschillende type woningen. Brederode, Meander en het nieuwe type Brederode | Nul-op-de-meter. De laatst genoemde woningen zijn gasloos. Heb je interesse? Bekijk de woningen bij het woningaanbod. Inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze kan alleen via een persoonlijk Mijn Eigen Huis account. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat en hoe je in aanmerking komt voor een woning!

Stap 1: aanmelden? maak een Mijn Eigen Huis account aan

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door een Mijn Eigen Huis account aan te maken. Klik op het hartje bij het woningtype dat je bevalt en maak je persoonlijke account aan. Je favoriete woningen zie je in jouw persoonlijke account onder 'Favorieten’.

Stap 2: voorkeuren

Op de dag van de start verkoop, dinsdag 22 mei, ontvang je na 17.00 uur een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren is dan beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (dinsdag 29 mei 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op!
Je krijgt deze e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Staan die woningtypes nog niet in je favorietenlijstje? Voeg ze dan toe door terug te gaan naar het aanbod op de website en bij jouw favoriete woning op het hartje te klikken.

Stap 3: financiële check en toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van de voorkeuren. Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde huis kijken wij bij de toewijzing of iemand al een financiële check heeft laten doen. Je kunt er dus profijt van hebben als je dat aan ons laat weten en bovendien weet je dan ook of de woning binnen je budget

past. Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële check. Samen met jouw bank of hypotheekverstrekker bekijk je jouw financiële situatie en of je de woning met bijkomende kosten kunt betalen. Die verklaring geldt alleen voor Het Dorpshart fase 2b en mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Stap 4: optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn in je Mijn Eigen Huis account op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hiernaast te zien is.

In dit geval heb je een optie op bouwnummer 003 en sta je op de reservelijst voor bouwnummer 005. Je hoeft verder niets te doen. De makelaar neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Heb je geen optie toegewezen gekregen, dan kom je op de reservelijst te staan. Komt er een bouwnummer voor jou beschikbaar, dan neemt de makelaar contact met je op.

optie mijn eigen huis
De voordelen op een rijtje Persoonlijk account
Welke woning heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod