Alle bouwnummers Het Dorpshart fase 4 staan online!

28 september '20

De nieuwbouwwoningen in Het Dorpshart fase 4 moeten nog worden gebouwd. Toch geven we jou graag een zo goed mogelijk beeld hoe alle 52 woningen in deze fase er uit gaan zien. Daarom hebben we alle bouwnummers online gezet, met daarbij splinternieuwe beelden! En dit is nog lang niet alles wat we hebben toegevoegd....

image alt

Kijk in de toekomst

Een mooi beeld zegt zoveel meer dan duizenden woorden. Omdat de 52 woningen in het Dorpshart fase 4 nog gebouwd moeten worden, kunnen we je geen foto's tonen om te laten zien hoe de woningen er uit gaan zien.  Om toch een zo goed mogelijk beeld te geven, hebben we verschillende impressies voor je gemaakt. Deze impressies geven je een goed beeld van hoe de woningblokken er uit gaan zien van de buitenkant. 

Alles over jouw droomwoning

Naast de impressies, hebben we ook alle woningkenmerken toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan het woonoppervlak, tuinafmetingen en de ligging van de tuin. Om je alvast een idee te geven wat jouw droomhuis gaat kosten, hebben we een prijsindicatie toegevoegd. Deze kan nog enigszins wijzigen, maar geeft je een goede indicatie. Bovendien hebben we aan elke woning een plattegrond toegevoegd. Ideaal toch? Zo kun jij in gedachten alvast beginnen met de inrichting van jouw droomwoning. 

image alt

Hier wil jij toch wonen?

Per woning hebben we dus alle impressies, plattegronden en informatie toegevoegd op de woningpagina. Op deze pagina kun je meteen jouw favoriete bouwnummer aangeven. Daarvoor heb je wel een Mijn Eigen Huis-account nodig. De start van de verkoop is zeer dichtbij, dus zorg dat je voorbereid bent en vraag alvast een financiële check aan.

Bekijk de woningen
Vragen? Neem contact met ons op
Woningen Bekijk hier het woningaanbod