Homestudios

9 januari '19

Een nieuw huis kopen is leuk en het inrichten is een feest. Je mag immers een blanco canvas vullen. Een huis dat past bij jouw leven. Maar van niets iets maken is best lastig. Wie een huis koopt in Het Dorpshart fase 3a wordt volop inspiratie geboden door Homestudios. Zij begeleiden je naar je nieuwe thuis en als je wilt, word je huis compleet woonklaar opgeleverd.

Zo werkt het!

Alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers ontdek je iets voor de start verkoop online op Mijn Homestudios voor Het Dorpshart fase 3a in Hoef en Haag. Dat doe je jouw woonwensen te bundelen in woonontwerpen. Van indelingsvarianten voor elke verdieping en extra lichtpunten tot volledig in jouw woonstijl afgewerkte vloeren, wanden en trappen; je krijgt snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past.  

Heb je het koopcontract getekend? Dan ontvang je een inlog voor Mijn Homestudios voor kopers. Direct online contact met je woonadviseur, een persoonlijke planning en een forum waar je alvast kennis kunt maken met je toekomstige buren en andere buurtgenoten. Woonontwerpen maak je nu alleen nog specifiek voor je eigen woning: dé perfecte voorbereiding voor de gesprekken met de woonadviseur in het Homestudios experience center.

Inspiratie en creatie

Tijdens je bezoeken aan het Homestudios experience center helpen de woonadviseur, keuken- en badkamerspecialisten je bij het vertalen van jouw woonwensen in slimme keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met altijd de juiste expert op het juiste moment, krijg je de beste hulp die er is. Het gaat tenslotte om jouw nieuwe thuis!

De keuzes die je maakt komen overigens écht tot leven in het Homestudios experience center. Een Kennisstudio vol informatie, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen, een Kookstudio waar je onder begeleiding van een demo-kok alles leert over kookplaten, ovens en afzuigkappen en een Creatiestudio waar je – met monsters van alle producten, kleuren en materialen tot je beschikking – persoonlijke keuzes maakt voor jouw nieuwe thuis.

En het mooie is: alles wat je ziet, ontdekt en bespreekt kun je thuis op Mijn Homestudios rustig nalezen en bekijken. Heb je thuis vragen over al dat moois? Jouw woonadviseur staat online altijd voor je klaar.Je merkt het; Homestudios staat straks voor je klaar! Geen verrassingen, geen spanning, alleen maar verheugen op het moment dat je de sleutel krijgt en je van je woning in Hoef en Haag kunt gaan genieten.

Lees verder Kies jij voor duurzaam wonen?
Naar het woningaanbod Welke woningen komen er in Het Dorpshart?