Start bouw 29 woningen Het Dorpshart

11 november '16

Medio november 2016 gaat de bouw van 29 koopwoningen in Het Dorpshart van Hoef en Haag van start. Sinds de start van de verkoop van de eerste woningen in november 2015 wordt hiermee alweer het derde deelplan in aanbouw genomen.

Hoef en Haag | Nieuwbouw Vianen

Het nieuwbouwplan

De 29 woningen in het Dorpshart zijn het vervolg op 45 woningen in het Dorpshart waarvan de bouw al eerder is gestart en die begin 2017 worden opgeleverd. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan authentieke details die refereren aan een oud-Hollandse stijl. Daardoor ontstaat een historiserend architectuurbeeld, dat goed past bij het dorpse karakter van Hoef en Haag.

Het dorp Hoef en Haag krijgt vorm

De verkoop verloopt heel voorspoedig. Sinds de start van de verkoop in Hoef en Haag, nu ruim een jaar geleden zijn er, in Het Dorpshart en in Het Lint, de beide buurten in Hoef en Haag , meer dan 140 woningen verkocht. Er is veel variatie in het aanbod. Er is keuze uit eengezinswoningen in dorpse sferen, hoekwoningen met garage of een ruime twee onder één kapwoning met uitzicht op de Meander.

Woonklaar opleveren

De woningen in Het Dorpshart worden gebouwd door BAM Woningbouw. Uniek aan dit project is dat toekomstige bewoners de mogelijkheid hebben om hun woning naar wens in te delen en af te werken en zo compleet woonklaar te laten opleveren. Door te kiezen voor Victor&Wonen kunnen bewoners na de oplevering meteen genieten van hun woning vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen.

Nieuw aanbod in Het Lint

Op 28 november start de verkoop van de 2e fase in Het Lint. Alle 59 woningen uit fase 1 zij uitverkocht en worden binnenkort in aanbouw genomen. De 2e fase bestaat uit zes 2 onder 1 kapwoningen, vijf eengezinswoningen en een vrijstaande villa. De prijzen starten vanaf € 275.000,= v.o.n. voor een eengezinswoning en € 397.500,= v.o.n. voor een grote 2 onder 1 kapwoning. Belangstellenden zijn tussen 18.00 en 19.00 uur welkom in de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 te Vianen waar alle informatie beschikbaar is over de twaalf nieuwe woningen in Het Lint.

Hoef en Haag | Nieuwbouw Vianen
  Woningen Het Dorpshart
  Woningen Het Lint