Bouwnummers het Dorpshart 4I staan online

9 februari '24

De bouwnummers met de definitieve prijzen en plattegronden staan online. Ben je benieuwd naar de 60 woningen die gerealiseerd worden in het Dorpshart 4I? Bekijk dan snel het aanbod en plaats jouw favoriete bouwnummer op je wensenlijst. Dan ben je straks goed voorbereid zodra de verkoop start.

image alt

Ontdek het woningaanbod en maak een wensenlijstje

Benieuwd naar de woningspecificaties? Bij de kenmerken kan je de ligging en de oppervlakte van de tuin bekijken. Alle woningen krijgen een luchtwarmtepomp, zonnepanelen en gedeeltelijk vloerverwarming.

Vergelijk de verschillende bouwnummers met elkaar om zo jouw favoriete bouwnummer(s) te vinden! Welke woning spreekt jou het meeste aan? Geef deze een hartje! Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Naar het woningaanbod
image alt

14 februari hypotheek inloopavond

Op woensdag 14 februari organiseren we in samenwerking met Rabobank een hypotheek inloopavond voor de Groene Weelde. Je bent tussen 18.00 en 20.00 uur van harte welkom bij Rabobank Nieuwegein (Schakelstede 77, 3431 HC Nieuwegein). Tijdens deze avond kun je kosteloos een financiële check laten uitvoeren door een van de financieel adviseurs. Het document dat je na het gesprek ontvangt kan je tijdens de verkoop toevoegen aan je inschrijving. Om voldoende adviseurs beschikbaar te hebben horen we graag via onderstaande button of je aanwezig bent.

Laat je een financiële check uitvoeren, vergeet dan niet om een actueel loonstrookje en eventueel een hypotheekoverzicht van je huidige hypotheek mee te nemen.

Meld je aan
  Meer over de toewijzing
  Naar het woningaanbod