De verkoop van Het Dorpshart fase 4H loopt goed door. Er zijn nog slechts een paar bouwnummers vrij waarop jij direct een optie kunt nemen. Op dit moment staan alleen bouwnummers 35 en 41 nog niet onder optie. Daarnaast zijn alle woningen in dit plan BENG2=0 waardoor dit zeer energiezuinige woningen zijn en er middels een groenfinanciering korting mogelijk is op het rentetarief. Wacht niet langer en bekijk of dit jouw favoriete woning is.

VOLOP IN ONTWIKKELING

27 juni '23

In Het Dorpshart proef je elke dag de levendigheid en de knusheid van een dorp. En dat met ook nog eens de nodige reuring van Utrecht om de hoek. Hoef en Haag als geheel is volop in ontwikkeling met verschillende voorzieningen en mooie plekken voor ontmoeten. Nu is het de beurt aan Het Dorpshart fase 4H, waarin 45 prachtige woningen vorm krijgen. Van beneden- en bovenwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen. 

image alt

WONEN IN HET DORPSHART

Op zoek naar de levendigheid en knusheid van een dorp? In Het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Op deze sfeervolle plek te midden van het groen en het water, wandel je zo naar de Brink voor de supermarkt of voor een kop koffie op het terras. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.Tegelijkertijd profiteer je op 10 autominuten van Utrecht van de voorzieningen van de grote stad. Ontdek het zelf!

image alt

DE LAATSTE VRIJE BOUWNUMMERS

Alle bouwnummers van fase 4H staan inmiddels onder optie, op een enkele na. Zo nu en dan komt er een bouwnummer vrij die je direct onder optie kunt nemen. Is dorps en gezellig wonen in het hart van de wijk vlak bij alle voorzieningen jou op het lijf geschreven? Bekijk snel de laatste paar beschikbare bouwnummers en neem een optie!

Bekijk het beschikbare aanbod!
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Het Dorpshart? Bekijk het woningaanbod