De Rozentuin: bijzonder stuk groen in Het Dorpshart fase 4

29 september '20

Wonen in het Dorpshart betekent dat je lekker centraal, overal vlakbij woont. Je woont midden in het gezellige, dorpse centrum van Hoef en Haag met steeds meer faciliteiten om de hoek. Ga jij voor een woning in Het Dorpshart fase 4? Dan woon je rondom de gezellige rozentuin of in een van de knusse straatjes in oud-Hollandse sferen.

De Rozentuin: bijzonder stuk groen in Het Dorpshart fase 4

De Rozentuin is een centraal gebied in fase 4 van Het Dorpshart, voorlopig het slotstuk van Het Dorpshart. Hier komt het beste van twee werelden samen. Enerzijds woon je op wandelafstand van de eerste voorzieningen aan de Brink zoals een supermarkt en een basisschool/Bso of de kapper. Anderzijds woon je rondom De Rozentuin in een prachtig groene omgeving met speelvoorzieningen zoals het sportplein. Ingebed in rozenvakken krijgt het plein een fleurige, kleurige en omlijsting dat garant staat voor een prachtig uitzicht vanuit jouw nieuwe woning!

image alt

Groen hof voor de deur

Het plein ligt iets verdiept en biedt volop ruimte voor sport, spel, outdoor activiteiten en fitness in de buitenlucht. Tussen het appartementengebouw en het plein ligt de pergolatuin, met klimrozen en intieme zitjes. De bebouwing rondom De Rozentuin straalt rust en eenvoud uit en geeft het gevoel van wonen aan een groot hof. In de gevel van de woningen wordt een plaquette van een roos verwerkt en de voortuinen hebben hier ook hagen om het groene hof te versterken.

Inspannen of ontspannen?

Wil jij tijdens een zomerse dag jeu de boules spelen met vrienden? Of lekker voetballen met je kinderen, neefje of nichtjes? Of toch liever in groepsverband bootcampen? Het kan allemaal in De Rozentuin. Echt zo’n plek waar jong en oud zich lekker buiten kunnen inspannen, of juist ontspannen. Wil jij in de binnenkort in aanmerking komen voor een woning in Het Dorpshart fase 4? Geef dan nu alvast jouw voorkeuren door, want de verkoop start sneller dan je denkt!

Bekijk de bouwnummers
Meer weten? Bekijk de bouwnummers
Vragen? Neem contact op