7 februari 2019

Online start verkoop Het Dorpshart fase 3a!

Donderdag 7 februari starten we met de online inschrijfperiode van Het Dorpshart fase 3a! Heb jij vragen en wil je deze persoonlijk aan ons stellen? Kom dan naar de Meet & Greet op 12 februari van 18.30 tot 19.30 uur in onze Woonwinkel aan de Voorstraat 45 in Vianen. We staan met een heel team voor je klaar!

Woningaanbod Het Dorpshart fase 3a

28 januari '19

Het nieuwbouwplan Het Dorpshart fase 3a ligt in het mooie dorp Hoef en Haag. Het plan bestaat uit 64 woningen. Je vindt er tussen-, hoek- en 2 onder 1 kapwoningen. Interesse? Inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze kan alleen via een persoonlijk Mijn Eigen Huis account. Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat en hoe je in aanmerking komt voor een woning!

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt. Indien je nog geen persoonlijk account hebt aangemaakt, wordt je nu gevraagd dat te doen. Klik op "ik heb nog geen account" en maak je account alsnog aan. Je favoriete woningen zie je in jouw persoonlijke account onder 'Favorieten’. Je ontvangt dan niet alleen regelmatig een update over de ontwikkeling van het huis en de omgeving, maar je hebt ook meteen de zekerheid dat je de volgende stap kunt doen.

Stap 2: Voorkeuren

Op donderdag 7 februari na 17.00 uur ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor je favoriete woning(en). Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren is dan beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode (de sluitingsdatum is donderdag 14 februari 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op!
Je krijgt deze e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Staan die woningtypes nog niet in je favorietenlijstje? Voeg ze dan toe door terug te gaan naar het aanbod op de website en bij jouw favoriete woning op het hartje te klikken.

Stap 3: financiële check en toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van de voorkeuren. Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Kandidaten uit Vianen krijgen bij de tussenwoningen van het type Koetshuis voorrang. Als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde huis kijken wij bij de toewijzing of iemand al een financiële check heeft laten doen. Je kunt er dus profijt van hebben als je dat aan ons laat weten en bovendien weet je dan

ook of de woning binnen je budget past. Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële check. Samen met jouw bank of hypotheekverstrekker bekijk je jouw financiële situatie en of je de woning met bijkomende kosten kunt betalen. Die verklaring geldt alleen voor Het Dorpshart fase 3a en mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Stap 4: optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn in je Mijn Eigen Huis account op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hiernaast te zien is.

In dit geval heb je een optie op bouwnummer 003 en sta je op de reservelijst voor bouwnummer 005. Je hoeft verder niets te doen. De makelaar neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Heb je geen optie toegewezen gekregen, dan kom je op de reservelijst te staan. Komt er een bouwnummer voor jou beschikbaar, dan neemt de makelaar contact met je op.

optie mijn eigen huis

Vragen? Kom naar de Meet & Greet

Heb je alle stukken bekeken maar heb je toch nog een vraag of wil je graag meer informatie over een woning en/of de omgeving? Kom dan naar de Meet & Greet op dinsdag 12 februari tussen 18.30 en 19.30 uur in de Woonwinkel aan de Voorstraat 45 in Vianen. Wij helpen je graag!

De voordelen op een rijtje Mijn Eigen Huis account
Welke woning heeft jouw voorkeur? Bekijk het woningaanbod