Dit zijn de makelaars van Het Brinkhuis

8 juli '20

Deze zomer start de verkoop van de 16 appartementen in Het Brinkhuis, aan de Brink.  Het digitale aankoopproces dat we gebruiken, wordt door veel kopers gewaardeerd. Sommige kopers spreken liever een makelaar om de aankoop rond te maken. Geen probleem natuurlijk. We stellen de makelaars hieronder alvast aan je voor.

image alt

Verkoopadviseur Ernst Kleijn

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor Hoef en Haag. Ook hij is al jaren betrokken bij Hoef en Haag en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een Hoef en Haag woning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de appartementen in Het Brinkhuis. Afspraken met Ernst vinden plaats in de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Lekstraat 38 in Vianen.

Ernst Kleijn
[email protected]
06 83 57 90 07

image alt

De Keizer Smit Makelaarshuys

Het Viaanse Makelaarskantoor De Keizer Smit is een bekend gezicht binnen Hoef en Haag. Sterker nog, ze zijn vanaf dag 1 betrokken bij dit project. De Keizer Smit is specialist in nieuwbouw van woningen en appartementen. Wel zo fijn, want een nieuw appartement kopen is toch net even iets anders dan een bestaand appartement.

'De kracht van ons team is dat wij betrokken zijn! Niets gaat aan onze makelaars voorbij. Wij leren je dan ook graag goed kennen om zo het beste advies te geven'.

De Keizer Smit Makelaarshuys      
Voorstraat 54                           
4132 AS VIANEN                   
[email protected]         
T 0347 - 751 170      

image alt

Via Makelaardij

Het team van Via Makelaardij is vanaf het ontstaan van Hoef en Haag letterlijk en figuurlijk betrokken bij dit project. Inmiddels zijn ze al meer dan 30 jaar actief in en rondom Vianen. 

'Wij zijn een team met enthousiaste makelaars dat Hoef en Haag uitstekend kent en met beide benen in de Viaanse samenleving staat', vertellen ze. 

Inmiddels weten we uit eigen ervaring dat Via Makelaardij een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor is. Voor dit hechte team sta jij als koper centraal. 

Via Makelaardij
Klooster 2
4132 BG  VIANEN
[email protected]
T 0347 374 277

Het aanbod

Ben je benieuwd welke appartementen er gebouwd worden in Het Brinkhuis? Bekijk ze dan nu en geef meteen jouw voorkeur aan. Dit doe je door in te loggen met je Mijn Eigen Huis account en op het hartje te klikken naast van het appartement van je dromen.

Bekijk de appartementen
Interesse? Bekijk de bouwnummers
Meer weten? Neem contact met ons op