Dit zijn de makelaars van Het Dorpshart fase 4

2 oktober '20

Online een nieuwbouwwoning kopen in Het Dorpshart fase 4 is een makkie. Wil je toch liever begeleiding van een makelaar? Ook dat kan natuurlijk. Hieronder lees je welke makelaars bij dit project betrokken zijn.

image alt

Via Makelaardij

Het team van Via Makelaardij is vanaf het ontstaan van Hoef en Haag letterlijk en figuurlijk betrokken bij dit project. Inmiddels zijn ze al meer dan 30 jaar actief in en rondom Vianen. 

'Wij zijn een team met enthousiaste makelaars dat Hoef en Haag uitstekend kent en met beide benen in de Viaanse samenleving staat', vertellen ze. 

Inmiddels weten we uit eigen ervaring dat Via Makelaardij een vertrouwd en vakkundig makelaarskantoor is. Voor dit hechte team sta jij als koper centraal. 

Via Makelaardij
Klooster 2
4132 BG  VIANEN
[email protected]
T 0347 374 277

image alt

De Keizer Smit Makelaarshuys

Het Viaanse Makelaarskantoor De Keizer Smit is een bekend gezicht binnen Hoef en Haag. Sterker nog, ze zijn vanaf dag 1 betrokken bij dit project. De Keizer Smit is specialist in nieuwbouwwoningen. Wel zo fijn, want een nieuwbouwwoning kopen is toch net even iets anders dan een bestaande woning.

'De kracht van ons team is dat wij betrokken zijn! Niets gaat aan onze makelaars voorbij. Wij leren je dan ook graag goed kennen om zo het beste advies te geven'.

De Keizer Smit Makelaarshuys      
Voorstraat 54                           
4132 AS VIANEN                   
[email protected]         
T 0347 - 751 170      

image alt

Verkoopadviseur Ernst Kleijn

Ernst Kleijn is als zelfstandig verkoopadviseur werkzaam voor Hoef en Haag. Ook hij is al jaren betrokken bij Hoef en Haag en heeft al heel wat nieuwe bewoners van advies voorzien of aan een Hoef en Haag woning geholpen. Hij kan je alle ins en outs vertellen van de nieuwbouwwoningen in Het Dorpshart fase 4.

Ernst Kleijn
[email protected]
06 83 57 90 07

De verkoop start bijna

Heb jij de nieuwste beelden al gezien? Hierop laten we jou per huizenblok zien, waar welk bouwnummer zich bevindt. Bekijk nu snel jouw favoriete bouwnummer en geef jouw voorkeuren door! Dan ben jij goed voorbereiden voor de start verkoop, medio oktober.

Bekijk de bouwnummers
Interesse? Bekijk de bouwnummers
Meer weten? Neem contact met ons op