Een financiële check vergroot jouw kansen!

8 december '20

Over precies een week, dinsdag 15 december om 15.00 uur, start de verkoop van de 39 woningen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2. Met een financiële check stijgt de kans op jouw droomwoning aanzienlijk!

Wat is een financiële check?

Met een financiële check toon je aan dat je bij een bank voldoende kunt lenen om een huis te kunnen kopen, of voldoende eigen middelen hebt om dit huis te kopen. Een financiële check laat je uitvoeren door een bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Jouw financieel adviseur weet precies welke gegevens nodig zijn om de check uit te voeren en levert uiteindelijk een brief aan. We hebben dus geen standaard document dat zij dienen in te vullen.

Heb je een financiële check laten uitvoeren? Dan upload je deze in jouw account, nadat de verkoop gestart is. Hier lees je nog meer over de financiële check.

Vergroot jouw kansen

De financiële check kan in jouw voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Want als meerdere kandidaten een voorkeur hebben voor hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft geüpload. Heb jij een financiële check geüpload en een andere geïnteresseerde niet? Dan krijg jij voorrang. De mogelijkheid om de check te uploaden is beschikbaar zodra de verkoop start.

Let wel op: bij de 7 goedkope koopwoningen (met een v.o.n. prijs onder €290.000), krijgen bewoners van Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag voorrang. Pas daarna bekijken we wie een financiële check heeft geüpload. 

Klaar voor de start?

Als je een financiële check hebt aangevraagd, dan is deze 3 maanden geldig. Wil je de 37 rijwoningen en 2 onder 1 kapwoning nog een keer bekijken? Klik dan op de groene knop hieronder. Ook zie je daar de definitieve prijzen. Tot volgende week!

Bekijk de bouwnummers
  Bekijk de bouwnummers
  Neem contact met ons op