Een woning inclusief keuken

13 april '23

Alle woningen in Het Dorpshart fase 4H worden opgeleverd met een spiksplinternieuwe keuken van Bruynzeel met alle benodigde apparatuur. Dat is goed nieuws toch? Ben je benieuwd naar jouw keuken?

Fantastische kok? Of veelvuldig magnetron gebruiker?

Of je nu waanzinnig kunt koken of nog een eitje laat aanbranden en dus liever vaak gebruik maakt van de magnetron, een goede keuken heb je nodig. Bij alle woningen zit een keuken bij de v.o.n. prijs inbegrepen. Een moderne keuken, voorzien van een onderhoudsvriendelijk werkblad en diverse apparatuur. 

Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag

Iedereen kan koken in deze keuken!

Of je nu een keukenprins- of prinses bent of juist iemand die liever even snel iets simpels opwarmt. In alle gevallen is het van belang dat de keuken van alle gemakken is voorzien. Alle woningen krijgen standaard een inductie kookplaat, afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een volledig geïntegreerde vaatwasser en een koelkast of koelvries combinatie. 

Hoef en Haag
Hoef en Haag
Hoef en Haag

Liever een andere keuken?

Is de keuken niet naar je smaak? Of heb je andere wensen? Je kunt het straks allemaal bespreken met jouw persoonlijke adviseur bij Homestudios. De mogelijkheden zijn oneindig.

  Contact
  Woningaanbod