Een woning kopen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2

20 november '20

Nog voor het verstrijken van dit jaar willen we in verkoop gaan met maar liefst 39 woningen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2. Zoals je misschien wel weet is dit (in ieder geval voorlopig) het allerlaatste deel van het Dorpshart. Maar hoe kun jij in aanmerking komen voor deze laatste kans?

Wensenlijst

Op zeer korte termijn vind je alle bouwnummers op onze website terug. Vanaf dat moment kun je al jouw favoriete bouwnummers aan jouw wensenlijst toevoegen. Tot aan de start van de verkoop kun je onbeperkt bouwnummers toevoegen aan jouw wensenlijst. Zodra de verkoop start, mag je voor maximaal 5 bouwnummers jouw voorkeur doorgeven. Deze voorkeuren worden meegenomen bij de toewijzingsprocedure.

Financiële check

We proberen aan iedereen zijn/haar eerste voorkeurbouwnummers toe te wijzen. Lukt dat niet, dan kijken we naar jouw tweede voorkeur, daarna jouw derde voorkeur etc. Stel dat er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer, dan kijken we welke kandidaten een financiële check hebben geüpload. Geïnteresseerden die een financiële check hebben geüpload krijgen de voorkeur. De financiële check kun je uploaden in jouw account, vanaf het moment dat de verkoop start.

Meerdere kandidaten

Als meerdere kandidaten hetzelfde voorkeursbouwnummer hebben doorgegeven, en een financiële check hebben geüpload, kijken we wanneer de kandidaten zich hebben ingeschreven voor het project. De persoon die zich als eerst heeft ingeschreven voor het project Het Dorpshart fase 4 - deel 2 krijgt dan de woning toegewezen.

Goedkope koopwoningen

Bij de betaalbare koopwoningen gaat de toewijzing iets anders. Na het sorteren op de eerste voorkeuren, krijgen vervolgens inwoners van Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld en Hoef en Haag voorrang. Pas daarna wordt gekeken naar een financiële check en het moment van inschrijven voor het project.

Makelaar of online kopen

Als jij na de toewijzing een optie hebt toegewezen gekregen, kun jij zelf bepalen hoe je een woning in Het Dorpshart fase 4 - deel 2 aankoopt. Je kunt ervoor kiezen om het aankoopproces volledig digitaal te doen, of juist de hulp van een makelaar in te schakelen. In jouw account kun je aangeven of je het aankoopproces zelfstandig online, of juist met behulp van een makelaar gaat doorlopen.

Start verkoop

“Maar wanneer start de verkoop dan?’, horen we je denken. We streven ernaar om nog dit jaar de verkoop te starten met de verkoop van de 37 rijwoningen en de 2 onder 1 kapwoning. Uiteraard laten we de officiële start verkoopdatum ruim op tijd aan jou weten, zodat je genoeg tijd hebt om je voorkeuren door te geven en een financiële check te uploaden. Ben jij er al klaar voor?

Bekijk de woningtypes
  Stel hier je vraag
  Bekijk het woningaanbod