Heb jij al een financiële check gedaan?

22 januari '19

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Het Dorpshart fase 3a in Hoef en Haag? Dan ontvangen wij graag je financiële check. Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden helpt je hier graag bij. Je kunt hier nu al een afspraak voor maken. De financieel adviseurs vertellen je bij de afspraak precies wat je financiële ruimte is en geven je de financiële check mee als gewaarmerkte brief.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Welke woningen komen in Het Dorpshart? Lees meer over de woningen?
Wat is een financiële check precies? Lees meer over de financiële check