De financiële check

27 juli '20

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement. Wil jij in aanmerking komen voor een van de 16 appartementen in Het Brinkhuis? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check. Hoe en waarom? Je leest het hier.

Vergroot je kansen

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Als meerdere kandidaten een voor keur hebben voor hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft laten uitvoeren. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat aanstaande woensdag 29 juli om 17.00 uur de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is dus beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Klaar voor de start?

Woensdag 29 juli om 17.00 uur ging de verkoop van start van de 16 appartementen in Het Brinkhuis. Hoe jij jouw kansen op je droomappartement zo groot mogelijk maakt? Door een financiële check te laten uitvoeren en deze vóór woensdag 12 augustus 17.00 te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Wil je de 2-, 3-, en 4-kamer appartementen nog een keer bekijken? Klik dan op de klik hieronder. Nog maar heel even wachten!

Bekijk de appartementen
  Bekijk de appartementen
  Bekijk de digitale brochure