Het Dorpshart fase 4 - deel 2: klaar voor de duurzame toekomst

18 november '20

Een van de voordelen van een nieuwbouwwoning is de energiezuinigheid. Ook zijn nieuwbouwwoningen volledig gasloos en klaar voor een duurzame toekomst. Zo ook de 39 woningen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2.

Duurzaam wonen in het Het Dorpshart

Om Nederland te verduurzamen, moeten alle inwoners vanaf 2050 gasloos wonen. Dat betekent dat we voor het verwarmen van onze woningen stoppen met het gebruik van aardgas. Daarom hebben nieuwbouwprojecten, zoals Het Dorpshart fase 4, geen aansluiting meer op het aardgasnet. 

De voordelen van wonen zonder gas

Duurzame warmtebron

Hoe jouw woning dan wel wordt verwarmd? Gelukkig zijn er comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Alle woningen in Het Dorpshart fase 4 zijn voorzien van een lucht-/water warmtepomp. Deze pompen zijn zeer duurzaam en gebruiken dus geen gas.

Het Dorpshart met zonnepanelen


Alle woningen in Het Dorpshart fase 4 worden voorzien van zonnepanelen. Wat dat betekent voor jouw nieuwbouwwoning? En de voordelen hiervan zijn? De animatie hieronder geeft het antwoord op jouw vragen.

Volledig energieneutraal wonen


Wij willen niet alleen voldoen aan wettelijke voorwaarden, maar een stapje extra te zetten op het gebied van duurzaamheid. Je ziet dit terug in de EPC-waarde van alle woningen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2. Deze bedraagt 0,0. Dit is nog niet verplicht voor nieuwbouwhuizen, maar in Het Dorpshart fase 4 dragen we graag bij aan duurzaamheid. Met deze woningen ben je dus meer dan klaar voor een duurzame toekomst!

Geld én energie besparen

Wonen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2 is dus volledig energieneutraal en een goede manier om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu. Toch is dit niet het enige voordeel. Zo wordt jouw bankrekening ook heel blij van deze rijwoningen, want je bespaart op je energiekosten. Een win-win situatie dus!

We komen er aan

De start van de verkoop van alle 39 woningen in Het Dorpshart fase 4 - deel 2 komt snel dichterbij. We streven ernaar nog dit jaar in verkoop te gaan met 37 rijwoningen (inclusief 4 goedkope koopwoningen) en 2 onder 1 kapwoning. De komende tijd voorzien we je van alle interessante impressies van hoe de woningen er uit gaan zien, definitieve woningkenmerken, plattegronden en natuurlijk de definitieve prijzen. Wel zo fijn natuurlijk, omdat we ernaar streven om dit jaar nog in verkoop te gaan. Schrijf je snel in voor dit project op onze website, zodat jij niks mist.

Bekijk de woningtypes
Wat komt er? Dit zijn de woningtypes
Vragen? Neem contact met ons op