Maak van je huis een thuis

19 november '21

Wanneer je jezelf straks toekomstig bewoner van Het Dorpshart mag noemen, helpt Homestudios je om te zorgen dat jouw nieuwe woning straks hélemaal bij jou past. Met begeleiding, informatie en inspiratie, maar ook met producten en bouwkundige mogelijkheden waarmee je jouw persoonlijke woonstijl in je nieuwe huis kunt verwerken. Vanaf nu is Mijn Homestudios voor Het Dorpshart fase 4F live en je kunt dus van start! Maak je account aan.

Naar Homestudios

Waarom Homestudios?

Homestudios helpt je alle mogelijkheden van jouw favoriete bouwnummers te ontdekken voor Het Dorpshart fase 4F in Hoef en Haag. Dat doe je door jouw woonwensen te bundelen in woonontwerpen. Van indelingsvarianten voor elke verdieping en extra lichtpunten, tot volledig in jouw woonstijl afgewerkte vloeren, wanden en trappen; je krijgt snel inzicht in alle mogelijkheden en bijbehorende kosten zodat je een bewuste keuze kunt maken voor de woning die het beste bij je past. Homestudios helpt je dus in je oriëntatie fase al met uitzoeken wat alle aanvullende mogelijkheden zijn per bouwnummer.

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen, ga je nog een stapje verder. Dan ga je met jouw Homestudios woonadviseur om tafel in het Homestudios experience center in Utrecht. Samen zorgen we er voor dat je slimme keuzes maakt om jouw nieuwe huis ook echt jouw thuis te maken. 

  Stel je vraag
  Bekijk het woningaanbod