Maak van je huis een thuis

19 juni '23

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw nieuwbouwwoning in Het Dorpshart 4H krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je – na het tekenen van het koopcontract – terecht bij Homestudios.

Bij Homestudios kun je terecht voor begeleiding, informatie en inspiratie, maar ook voor producten en bouwkundige mogelijkheden waarmee je jouw persoonlijke woonstijl in je nieuwe huis kunt verwerken. 

Naar Homestudio's

Waarom Homestudios?

Homestudios helpt je om keuzes te maken uit de voor uw woning beschikbare kopersopties. Daarbij staan persoonlijke begeleiding door kundige specialisten, een inspirerend experience center en een interactieve online omgeving centraal.

Uniek is de mogelijkheid om bij Homestudios belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar te laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook binnendeuren en volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen (wanneer aanwezig) behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij jouw persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: klaar op het moment dat je de sleutel van jouw nieuwe huis krijgt overhandigd.

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Het Dorpshart? Bekijk het woningaanbod