Inschrijving Dorpshart fase 4F gesloten

22 november '21

Zojuist is de inschrijvingsperiode voor Het Dorpshart fase 4F gesloten. Heb jij je voorkeuren doorgeven voor een of meerdere woningen? Lees dan snel verder, zodat je weet hoe het proces er nu verder uit ziet.

De uitslag

Heb je jouw voorkeuren doorgegeven? Dan zie je dinsdag 23 november na 17.00 uur in jouw persoonlijk account de uitslag van de toewijzing en je ontvangt een e-mail. Heb je geen woning toegewezen gekregen dan ben je op de reservelijst geplaatst. Ook dat zie je terug in jouw account.

image alt

Je hebt een optie!

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw persoonlijke account bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account, kosteloos en zonder verplichtingen.

image alt

Geen woning? Dan ben je reservekandidaat

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen woning toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en). Je krijgt hiervan bericht en als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Er wordt door de verkopend makelaar contact met je opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

  Planning
  Contact