Inschrijving Het Dorpshart fase 3a gesloten

14 februari '19

De inschrijving voor de 64 woningen in Het Dorpshart fase 3a is zojuist gesloten. Op maandag 18 februari om 17.00 uur, krijgen alle inschrijvers te horen of ze een woning toegewezen hebben gekregen.

De toewijzing

Maandag 18 februari om 17.00 uur wordt bekend gemaakt of je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen en zo ja, op welk bouwnummer je dan een optie hebt. Rond 17.00 uur ontvang je van ons persoonlijk bericht via de email. Vanaf 17.00 uur is de uitslag ook te zien via jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account. 

Je leest meer over het vervolgproces op de pagina Woning kopen.

Wel een woning

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen woning

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Duimen draaien?

Tot maandag 18 februari 17.00 uur duimen draaien? Misschien wel om te duimen dat je jouw favoriete woning krijgt toegewezen... Maar wat ons betreft niet uit verveling! Om de tijd iets sneller te laten gaan hebben we hier een aantal tips, om het wachten iets aangenamer te maken:

  Neem contact op
  Woning kopen procedure