Jouw droomwoning in Het Dorpshart samenstellen

9 december '20

Ben jij ook zo enthousiast over de 37 rijwoningen en de 2 onder 1 kapwoning in Het Dorpshart fase 4 - deel 2? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor jou. Met een eigen Homestudios-account ontdek je alle mogelijkheden om die nieuwe woning perfect op jouw wensen af te stemmen.

image alt

Homestudios

Naast informeren, willen we jou natuurlijk ook inspireren. Met een Homestudios-account van Hoef en Haag gaat dit zeker lukken. Zo kun je woonontwerpen maken voor de bouwnummers die jij op het oog hebt en krijg je inzicht in de opties die je bij een woning kunt verzilveren. Uiteraard geven we je ook inzicht in de kosten die hierbij komen kijken. 

Ga op ontdekking

Van huis naar thuis

Als jij een woning hebt gekocht in Het Dorpshart fase 4 - deel 2, ontvang je een uitnodiging voor de Homestudio Experience Center in Utrecht. Daar kun je van jouw gloednieuwe huis, een heerlijk thuis maken. Je krijgt inzicht in keukenmogelijkheden, badkamers afgestemd op jouw leefwijze en de grote variatie in indelings- afwerkmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan wand- en vloerafwerking en van binnendeuren tot aan zonwering. Zo weet je zeker dat jij jarenlang gaat genieten van maximaal woonplezier.

1
  Een account aanmaken
  Bekijk alle bouwnummers