Koop je huis volledig online!

13 juni '23

Een paar schoenen online kopen is voor bijna niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is iets nieuws! In Het Dorpshart fase 4H in Hoef en Haag bieden we je nu de mogelijkheid om het hele aankoopproces digitaal te doorlopen. Zelfs de handtekening onder de koopovereenkomst kun je digitaal, thuis vanaf de bank zetten. Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online kopen

Heb je een optie op een woning gekregen? Dan kun je die bevestigen (of annuleren) in jouw account. Je hebt 48 uur de tijd om dat te doen. Direct daarna bepaal je of je het aankoopproces digitaal wilt doorlopen, of toch liever bij de makelaar aan tafel. Kies je voor online? Dan doorloop je enkele stappen zodat het koopcontract opgemaakt kan worden. Binnen enkele werkdagen ontvang je een unieke link naar de overeenkomsten. Je plaatst digitaal (helemaal veilig en volledig wettelijk erkend) je handtekening en daarna ontvang je de ondertekende overeenkomsten in jouw eigen account. Heb je tijdens het proces nog vragen? Bel, chat of stel je vraag via het vragenformulier.

Toch liever naar de makelaar?

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met de makelaar. Je kunt daar nog gewoon 'ouderwets' je handtekening op papier zetten en eventuele aanvullende vragen stellen. Aan jou de keuze!

Meer weten? Hoe werkt online kopen
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten