Maak kennis met Het Dorpshart 4I

1 november '23

In Het Dorpshart is het gezellig druk. Hier woon je rondom de Brink, het hart van de wijk. Je loopt zo even naar De Keuken van Hoef en Haag voor een kop koffie op het terras of je doet je dagelijkse boodschappen. In een paar minuten wandel je naar het water waar je kan suppen, kanoën of gewoon genieten van de zon. De straten van Het Dorpshart zijn autoluw en knus met gezellige hofjes. Hier hebben kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

In deze nieuwe fase van Het Dorpshart vind je 4 2 onder 1 kap woningen, 9 herenhuizen en 47 rijwoningen van verschillend formaat. De ligging van de woningen is elke keer weer anders, kies jij voor uitzicht over het water of juist voor een van de gezellige pleintjes. Aan jou de keus.

Naar Het Dorpshart 4I

Schrijf je in als belangstellende

Wil je kans maken op een van deze comfortabele en duurzamen woningen in Het Dorpshart 4I? Laat dan je gegevens achter bij het woningtype van jouw voorkeur. Doe dit zo snel mogelijk, want de datum (en tijd) telt mee bij de toewijzing van de woningen en zo blijf je ook nog eens optimaal op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit project via de nieuwsbrief.

Lees alles over de toewijzing
  Toewijzing
  Actueel woningaanbod