Nieuw aanbod in Hoef en Haag

12 april '18

Goed nieuws, binnenkort komt er weer nieuw aanbod in Het Dorpshart! Naar verwachting starten we eind mei 2018 met de verkoop van fase 2b. De woningen in fase 2b komen aan de westkant van Hoef en Haag. Veel woningen hebben uitzicht over het water, de Meander.

Woningtypes Het Dorpshart fase 2b

Fase 2b bevat drie verschillende woningtypes. Je vindt er type Meander, Brederode en Brederode | Nul-op-de-meter. De Nul-op-de-meter woning is een nieuw type in Het Dorpshart. Deze zeer duurzame woningen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak, uitstekende isolatie, een gebalanceerd mechanische ventilatiesysteem door middel van warmteterugwinning en vloerverwarming met een lucht-/waterwarmtepomp. De gasloze Nul-op-de-meter woningen zijn klaar voor de toekomst en leveren een forse energiebesparing op! Bij aanschaf van een Nul-op-de-meter woning krijg je € 25.000 extra leenruimte. Je kunt dus een hogere hypotheek krijgen.

De sleutel ontvangen en gelijk verhuizen

Jouw woning compleet woonklaar bij oplevering? Dat kan! In het Het Dorpshart fase 2b is de unieke mogelijkheid om je woning compleet klaar op te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen.

>> lees meer over Victor&Wonen

Zo mis je niets

Heb je interesse in deze prachtige woningen? Dan wil je deze kans natuurlijk niet mislopen. Maak een Mijn Eigen Huis account aan en like je favoriete woningtype door het hartje aan te klikken. Wij houden je dan door middel van digitale nieuwsbrieven op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo mis je niets!

Situatiekaart Het Dorpshart fase 2

Hoe kom je precies te wonen in Het Dorpshart fase 2b? Hoe is jouw tuin gelegen en hoe ligt jouw woning ten opzichte van die van je buren? In onderstaande kaart zie je precies welk woningtype waar ligt.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse? Bekijk het woningaanbod