Nieuw woningaanbod: Het Dorpshart 2D

19 november '19

In het hart van Hoef en Haag, aan het karakteristieke plein van de nieuw te vormen Brink, komt een nieuwe school en een supermarkt. De supermarkt vormt de basis voor 16 nieuw te ontwikkelen appartementen in 3 typen variërend van circa 70 tot circa 110 m2. Bekijk nu de 2-, 3- en 4-kamer appartementen van Het Dorpshart 2D en meld je aan bij jouw favoriete type.

Luxe en duurzaam wonen

Er komen 7 appartementen op de eerste en tweede verdieping en nog eens 2 appartementen op de 3e etage. Door de verschillende en verspringende gevels in Oud-Hollandsche stijl vormt het blok een prachtig ensemble met de omliggende bebouwing.

De 16 appartementen zijn goed afgewerkt en standaard voorzien van keuken en keurig sanitair. Daarnaast beschikken ze allen over een mooi balkon/loggia met een prachtig uitzicht over het plein en de wijk. In het appartementencomplex is een lift opgenomen en iedere woning beschikt over een eigen berging. Op de begane grond wordt een gezamenlijke fietsenberging gerealiseerd voor het stallen van  e-bikes, fietsen of scootmobielen. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos en zijn deze met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0 helemaal duurzaam en klaar voor de toekomst!

Hoef en Haag - Dorpshart 2D
Hoef en Haag - Dorpshart 2D
Hoef en Haag - Dorpshart 2D

Wat is jouw favoriete woning?

Heb je belangstelling voor een woning in deze nieuwe fase en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onder aan de omschrijving van de woning met de knop 'Houd mij op de hoogte'.

Mijn eigen huis account
Wil je steeds gerichtere informatie over bepaalde woningen in deze fase? Maak dan nu een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier komen. Dan hoor je ook als eerste wanneer de verkoop start. Heb je interesse in een 2-kamer appartement met een balkon of juist een 4-kamer appartement met een eigen terras? Laat het ons weten en like jouw favoriete woningtype door het hartje rechtsboven in de afbeelding van het betreffende woningtype(n) rood te kleuren door het aan te klikken. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Het Dorpshart 2D wilt gaan wonen.

 

Welke woning kies jij? Woningaanbod Het Dorpshart 2D
Kies je favoriete woningtype! Mijn Eigen Huis account