Nieuwe fase: Het Dorpshart fase 3a

29 oktober '18

Nieuwbouwwijk Het Dorpshart wordt weer verder uitgebreid. Deze nieuwe fase, Het Dorpshart fase 3a, biedt ruimte aan in totaal 64 2 onder 1 kap-, hoek- en tussenwoningen.

Oud-Hollandse sfeer

Net zoals in de vorige fases heeft Het Dorpshart fase 3a een Oud-Hollandse sfeer. De woningen hebben veel gelijkenis met de eerder gebouwde woningen in Het Dorpshart. Maar je vindt er ook nieuwe woningtypes.

Wat is jouw favoriete woning?

Heb je belangstelling voor een woning in deze nieuwe fase en wil je op de hoogte blijven? Maak dan nu een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier  komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie over de woningen en je hoort van ons wanneer de verkoop start. Wil jij een 2 onder 1 kap- hoek- of tussenwoning? Laat het ons weten en like jouw favoriete woningtype door het hartje rechtsboven in de afbeelding van het betreffende woningtype(n) rood te kleuren door het aan te klikken. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Het Dorpshart wilt gaan wonen.

Welke woning kies jij? Woningaanbod fase 3a
Kies je favoriete woningtype! Mijn Eigen Huis account