Nieuwe deelfase: Het Dorpshart fase 4 – deel 2

10 november '20

Wil jij wonen in Het Dorpshart in Hoef en Haag, maar is het niet gelukt om een woning te bemachtigen in Het Dorpshart fase 4 – deel 1? Dan hebben we fantastisch nieuws: deel 2 van deze fase komt er aan!

Tweede kans

De belangstelling voor de 52 rijwoningen in Het Dorpshart fase 4 – deel 1 was enorm. Heb jij bij deze eerste fase achter het net gevist? Dan krijg je zeer binnenkort een tweede kans met het tweede deel van deze fase. Dit is, in ieder geval voorlopig, de laatste fase die wordt verkocht in Het Dorpshart. Oftewel: mogelijk de tweede, maar ook laatste kans om in Het Dorpshart een woning te kopen.

Wat komt er?

“Wat voor woningen komen er in deze tweede fase?”, horen we je denken. De architectuur blijft grotendeels hetzelfde, maar verandert in details. In totaal bouwen we 39 woningen, waarvan 37 rijwoningen en een 2 onder 1 kapwoning. Ook komen er meerdere sociale koopwoningen, net als in deel 1 van deze fase. We hebben de prijs van deze sociale koopwoningen nog niet verwerkt in de huidige prijsindicatie van de hoek- en tussenwoningen. Zodra deze prijs bekend is, laten we dit zo spoedig mogelijk weten. 

Sneak peeks

Omdat een beeld zoveel meer zegt dan woorden, zie je hieronder alvast twee sneak peeks van de woningen. De komende weken delen we van alle blokken meerdere beelden met je. Zo kun je zien hoe de huizenblokken er uit gaan zien en natuurlijk geven we een gevelbeeld van elk bouwnummer apart. Inmiddels staan de woningtypes van de rijwoningen online van de rijwoningen, inclusief een indicatieve verkoopprijs. De beelden van de 2 onder 1 kapwoning volgen snel.

Woningtypes live en verwachting start verkoop

Uiteraard kun je de komende tijd ook de plattegronden van alle woningen, definitieve woningkenmerken en een digitale brochure tegemoet zien. De start verkoopdatum kunnen we nu nog niet vertellen, maar we doen er alles aan om nog dit jaar in verkoop te gaan! Meld je snel aan voor de nieuwsbrief van Het Dorpshart fase 4 – deel 2 en bekijk alvast de hoek- en tussenwoningen. To be continued….

Bekijk het nieuwe woningaanbod
  Bekijk het nieuwe aanbod
  Maak een account aan