Maak kennis met Het Dorpshart fase 4H

23 februari '23

Op zoek naar de levendigheid en knusheid van een dorp? Maak kennis met het Dorpshart van Hoef en Haag. Hier woon je helemaal in het nieuw waar rust en gezelligheid elkaar ontmoeten. Beleef de ouderwetse sfeer van een dorp met mooie groene pleintjes, straatjes en hofjes. Op deze sfeervolle plek te midden van het groen en het water, wandel je zo naar de Brink voor de supermarkt of voor een kop koffie op het terras. Hier hebben kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen. Tegelijkertijd profiteer je op 10 autominuten van Utrecht van de voorzieningen van de grote stad.

Het beste van 2 werelden komt hier samen, echt waar voor je geld. Een heerlijke plek om te wonen.

Schetsimpressies

Voor de zomer van 2023 gaat Het Dorpshart fase 4H in verkoop. In deze fase komt een grote variatie aan woningen en biedt hiermee voor elk wat wils. Je woont hier straks in het hart van het nieuwe dorp Hoef en Haag met voorzieningen op loopafstand. De eerste schetsimpressies van de woningen zijn klaar. Zo krijg je alvast een indruk hoe mooi het wonen hier straks wordt.

Aanmelden als belangstellende

Zie je het wel zitten om in Het Dorpshart te gaan wonen? Leuk! Zoals het er nu naar uitziet gaan de woningen voor de zomervakantie van 2023 in verkoop. Tot die tijd maken we op deze website steeds meer bekend over de nieuwbouw in Het Dorpshart fase 4H. Maak het jezelf gemakkelijk en schrijf je vrijblijvend in voor het woningtype van je keuze. Dan ontvang je via digitale nieuwsbrieven altijd het laatste nieuws.

Inschrijven doe je door naar de tab woningen te gaan en hier te klikken op het woningtype van jouw voorkeur. Klik dan op de button inschrijven voor deze fase

Naar woningaanbod
  Contact
  Naar woningaanbod