Start bouw Dorpshart fase 4F

13 juli '22

Na een succesvolle verkoop is op dinsdag 12 juli de bouw van de vierde fase van het Dorpshart officieel gestart. In deze fase worden 78 koopwoningen gebouwd, waaronder: rijwoningen, beneden- bovenwoningen, herenhuizen en twee-onder-één kap woningen. Deze fase van het Dorpshart is een vervolg op de succesvolle eerdere fasen en wordt gerealiseerd in Oudhollandse stijl. Wethouder Ton van Maanen van de gemeente Vijfheerenlanden verrichtte samen met toekomstige bewoners de officiële handeling voor deze 78 woningen.

Voor iedereen een thuis

Ton van Maanen: “Als wethouder van o.a. de kern Hoef en Haag ben ik enorm blij met deze stap. We willen als gemeente Vijfheerenlanden bouwen aan een gemeente waar voor iedereen een heerlijke plek om te wonen is. Waar voor iedereen een thuis is!”

“Met de start van de bouw van 78 koopwoningen in deze volgende fase van het Dorpshart verwelkomen we straks de grootste groep nieuwe bewoners in het dorp tot nu toe. Op dit moment wonen er zo’n 800 huishoudens in Hoef en Haag en wordt binnenkort de 1000e woning verkocht, zegt Arjen van Dijk, projectdirecteur van Hoef en Haag CV. 

4
1
2
3
5
6

Toekomst

In Hoef en Haag worden in de periode tot 2028 circa 1.800 woningen gebouwd. Komend jaar wordt de mijlpaal van duizend verkochte woningen bereikt. Ben jij op zoek naar een nieuwe woning met een dorps-landelijk karakter en toch dichtbij hartje Utrecht? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over de ontwikkelingen. 

  Contact
  Nieuws