Wonen aan de Brink | start verkoop
9 mei 2017

Start verkoop

Wonen aan de Brink

1 mei '17

De 28 nieuwbouwwoningen Wonen aan de Brink in Het Dorpshart liggen aan de achterzijde aan een rustige straat en aan de voorzijde aan een groot plein waar je vanuit de herenhuizen, bovenwoningen en appartementen een prachtige uitzicht op hebt. Op het plein vind je straks enkele voorzieningen. Je boodschappen haal je voortaan gewoon lopend. Lekker makkelijk! De woningen hebben allemaal een zonnige tuin of balkon.

Kom je ook?

Staat de datum al in je agenda? Op dinsdag 9 mei start de verkoop van Wonen aan de Brink.  Heb je interesse? Kom dan tussen 18.30 en 20.00 uur naar de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 in Vianen. Natuurlijk zijn wij er om je alles over de locatie, het plan en de woningen te vertellen. Je ontvangt dan ook een uitgebreide brochure van ons. 

Alles nog even op een rijtje

  • Start verkoop dinsdag 9 mei
  • Tussen 18.30 en 20.00 uur
  • In de Woonwinkel van Hoef en Haag aan de Voorstraat 45 in Vianen.

Belangrijk!

De inschrijving verloopt online. Om je voor jouw voorkeurswoning(en) in te kunnen schrijven moet je ingeschreven zijn voor het woningtype van je keuze. Alleen dan ontvang je dinsdag 9 mei rond 17.00 uur een unieke inschrijflink. Lees meer over de inschrijfprocedure.

Bekijk de woningen Woningen
Hoe werkt de inschrijving Inschrijfprocedure