Vergroot jouw kans op een woning in Het Dorpshart fase 4

1 oktober '20

Laten we beginnen met een nieuwtje: we gaan medio oktober in verkoop met de 52 rijwoningen in Het Dorpshart fase 4. We verwachten veel interesse in de woningen. Daarom begrijpen we dat elke tip voor jou welkom is om de kans op een woning te vergroten. Hoe je dat doet? Door nu alvast een financiële check aan te vragen. Hieronder lees we je hoe, waar en waarom het jouw kansen vergroot.

Wat is een financiële check?

Met een financiële check toon je aan dat je bij een bank voldoende kunt lenen om een huis te kunnen kopen, of voldoende eigen middelen hebt om dit huis te kopen. Een financiële check laat je uitvoeren door een bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Jouw financieel adviseur weet precies welke gegevens nodig zijn om de check uit te voeren en levert uiteindelijk een brief aan. We hebben dus geen standaard document dat zij dienen in te vullen.

Heb je een financiële check laten uitvoeren? Dan upload je deze jouw Mijn Eigen Huis-account, nadat de verkoop gestart is. Hier lees je nog meer over de financiële check.

Vergroot jouw kansen

De financiële check kan in jouw voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Want als meerdere kandidaten een voorkeur hebben voor hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft geüpload. Heb jij een financiële check geüpload en een andere geïnteresseerde niet? Dan krijg jij voorrang. De mogelijkheid om de check te uploaden is beschikbaar zodra de verkoop start.

Klaar voor de start?

Als je een financiële check hebt aangevraagd, dan is deze 3 maanden geldig. Omdat we medio oktober in verkoop verwachten te gaan, raden we je aan om nu alvast een financiële check aan te vragen. De exacte start verkoopdatum maken we spoedig bekend. Wil je de 52 rij- en hoekwoningen nog een keer bekijken? Klik dan op de groene knop hieronder. Ook zie je daar de indicatieve prijzen. Zodra we de definitieve verkoopdatum aankondigen, delen we ook de definitieve prijzen van de woningen. Het duurt niet lang meer voordat jij kans maakt op jouw droomwoning in Het Dorpshart fase 4!

Bekijk de bouwnummers
  Bekijk de bouwnummers
  Neem contact met ons op