Verkoop gestart

29 juli '20

We zijn van start! De appartementen in Het Brinkhuis zijn vanaf nu in verkoop. Je hebt nog tot woensdag 12 augustus 17.00 uur om je online in te schrijven voor het appartement van jouw dromen.

Geef je voorkeuren door

Je leest op de verkooppagina hoe het inschrijfproces werkt. Je vindt alle informatie over de woningen in jouw Mijn Eigen Huis account. Plattegronden, optietekeningen, meer-minderwerkopties, juridische documenten en meer. 

Heb je interesse in 1 (of meerdere) appartementen in Het Brinkhuis? Log in op jouw Mijn Eigen Huis account en geef online je voorkeuren door (max. 5 appartementen). Heb je een financiële check laten uitvoeren? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot woensdag 12 augustus 17.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Naar de verkooppagina

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot woensdag 12 augustus 17.00 uur. Donderdag 13 augustus vindt de toewijzing plaats. Je ontvangt uiterlijk aan het einde van die dag de uitslag van de toewijzing. Ook kun je dit terugvinden in je Mijn Eigen Huis account. 

  Bekijk de woningen
  Bekijk de digitale brochure