Victor & Wonen

23 november '15

Jouw nieuwbouwwoning helemaal klaar bij oplevering?

In Het Dorpshart van Hoef en Haag heb je de unieke mogelijkheid om je woning compleet woonklaar te laten opleveren door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen. Op het moment dat je de sleutel krijgt hoef je niet meer te klussen. Wij brengen dan een complete keuken, een luxere badkamer en toilet, maar ook wandkleuren en vloeren voor jou aan. Als je wilt helpen we je daarnaast kiezen voor een indeling van elke verdieping die past bij jouw Leefwijze. 

Design of Natuurlijk, veel of weinig accessoires, eindelijk die heerlijke walk-in closet of een extra slaapkamer op zolder: met Victor&Wonen kan iedereen zijn of haar unieke thuis creëren. Wat je ook kiest, als het jouw smaak is, dan pas voelt je nieuwe huis ook echt als thuis.

Laat je inspireren door de Woonsferen

We creëerden Victor&Wonen samen met interieurdesigner Victor Meuwissen en de stylisten van vtwonen; eigentijdse Woonsferen, waarmee we toekomstig bewoners graag inspireren bij het creëren van een eigen thuis. Vier Woonsferen zijn ontworpen door Victor en één door de stylisten van vtwonen. Welke variant je ook kiest; je woning is altijd compleet woonklaar. Van keukenblad tot de tegels rond je bad kun jij de Woonsferen gebruiken om van jouw huis een echt thuis te maken.

Welke Leefwijze past bij jou?

Je eigen Leefwijze breng je tot uiting door keuzes te maken voor de indeling van je nieuwe huis. Houd je van lekker luieren of breng je al je avonden het liefst door aan de keukentafel? Is een uitgebreide Wellness-sessie jouw ultieme ontspanning of droom je van een hotelsuite thuis? Je deelt je huis in naar de wensen van jou en je gezin, zodat iedereen zich meteen thuis voelt.

Je hebt per woningtype de keuze uit diverse Leefwijzen zoals bijvoorbeeld Samenzijn, Culinair, Hotelsuite, Wellness en Praktisch met ieder hun eigen variaties.

Meer weten over Victor&Wonen?

Wil je meer weten over de kleurstellingen, vormen en accessoires die bij iedere Woonsfeer passen? Of wil je alle voor jouw woning beschikbare Leefwijzen ontdekken? Ga dan naar ditismijnthuis.nl/HoefenHaag en bekijk de video’s waarin Victor alle Woonsferen verder voor je uitlegt. Je vindt er ook de online inspiratietool, waarin je iedere Woonsfeer in de woning van jouw keuze zelf kunt ervaren.

nieuwbouw vianen hoef en haag wonintype dorpshof interieur