Wethouder verricht officiële handeling start bouw

9 november '21

Goed nieuws voor alle 91 kopers van Het Dorpshart fase 4 deel 1 en 2. Op 3 november jl. is de bouw van hun woningen in Oudhollandse stijl officieel gestart! Naast de 91 koopwoningen bouwt BAM Wonen in deze fase ook nog 39 huurwoningen. Deze worden straks verhuurd door LekstedeWonen. Wethouder Zevenhuizen verrichtte de officiële handeling in het bijzijn van de toekomstige bewoners door het plaatsen van de eerste funderingsbalk.

image alt

Trots op Hoef en Haag

Wethouder Huib Zevenhuizen zegt als gemeente erg trots te zijn op Hoef en Haag. "We bouwen hier door aan een prachtig nieuw dorp met een eigen identiteit. Deze nieuwe woningen vullen Het Dorpshart mooi aan en vormen straks een fijne plek voor de nieuwe bewoners en het dorp."

Met deze 91 koop- en 39 huurwoningen groeit Hoef en Haag gestaag verder. Komend jaar bereiken we zelfs de mijlpaal van 1000 verkochte woningen en daar komen er tot 2028 nog ongeveer 800 bij.

Ben jij de volgende nieuwe bewoner?

Zou jij ook graag in Het Dorpshart in Hoef en Haag willen wonen? Binnenkort start de verkoop van Het Dorpshart fase 4F. Een nieuwe fase met 78 woningen in een royale mix van rijwoningen, benedenwoningen, maisonnettes, 2 onder 1 kapwoningen en herenhuizen. Ben jij de volgende nieuwe bewoner?

Bekijk Het Dorpshart fase 4F
Een vraag? We staan je graag te woord
Een woning kopen? Zo werkt het!