Wonen in het centrum

9 december '19

Je loopt zo even naar de Keuken van Hoef en Haag voor een kop koffie op het terras en doet je dagelijkse boodschappen in de supermarkt onder je woning. In een paar minuutjes wandel je naar het water, waar je op een mooie dag kan leren suppen, met een kano op pad kan gaan of gewoon lekker in de zon kan zitten bij het paviljoen aan de Meander. Klinkt als genieten toch?

In de buurt

Wil je meer? Geen probleem. In nog geen 10 minuten fietsen ben je in Vianen en met een kwartiertje met de auto, in Utrecht. Vianen is een gezellig stadje met een historische binnenstad, omgeven door grachten. In de binnenstad vind je veel monumenten maar ook leuke winkels en gezellige cafés en restaurants. Daarnaast biedt Vianen tal van sportclubs en een zwembad.

Het nieuwe plan: Dorpshart 2D

In het hart van Hoef en Haag komen 16 appartementen boven de supermarkt aan het karakteristieke plein van de Brink. Gemaakt in Oud Hollandsche stijl met heerlijke buitenruimtes vind je hier alle ingrediënten om lekker te wonen en te genieten. Ze zijn er als 2, 3 en 4- kamer appartement waarvan de woonoppervlaktes variëren van circa 70 tot 110 m2. Verwacht wordt dat de verkoop in het voorjaar van 2020 van start zal gaan. Ben je benieuwd of deze appartementen iets voor jou zijn? De eerste schetsen en verschillende woningtypes staan nu online. Bekijk ze snel op de woningpagina.

Woningen Dorpshart2D

Wat is jouw favoriete woning?

Heb je belangstelling voor een woning in deze nieuwe fase en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onder aan de omschrijving van de woning met de knop 'Houd mij op de hoogte'.

Mijn eigen huis account
Wil je steeds gerichtere informatie over bepaalde woningen in deze fase? Maak dan nu een persoonlijk Mijn Eigen Huis account aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe woningen die hier komen. Dan hoor je ook als eerste wanneer de verkoop start. Heb je interesse in een 2-kamer appartement met een balkon of juist een 4-kamer appartement met een eigen terras? Laat het ons weten en like jouw favoriete woningtype door het hartje rechtsboven in de afbeelding van het betreffende woningtype(n) rood te kleuren door het aan te klikken. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in Het Dorpshart 2D wilt gaan wonen.

Welke woning kies jij? Woningaanbod Het Dorpshart 2D
Kies je favoriete woningtype! Mijn Eigen Huis account