Zo duurzaam worden de woningen in Het Dorpshart fase 4

15 september '20

Hecht jij ook veel waarde aan duurzaamheid? Dan is een nieuwbouwwoning in Het Dorpshart fase 4 precies wat je zoekt. Zo zijn alle woningen gasloos, uitstekend geïsoleerd en wordt de elektriciteit voor jouw woning opgewekt met zonnepanelen. De verwarming wordt opgewerkt door een lucht/waterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Zo ben jij klaar voor de toekomst! Meer weten over de duurzaamheid van deze woningen? Lees dan snel verder.

Duurzaam wonen in het Het Dorpshart

Om Nederland te verduurzamen, moeten alle inwoners vanaf 2050 gasloos wonen. Dat betekent dat we voor het verwarmen van onze woningen stoppen met het gebruik van aardgas. Daarom hebben nieuwbouwprojecten, zoals Het Dorpshart fase 4, geen aansluiting meer op het aardgasnet. 

De voordelen van wonen zonder gas

Duurzame warmtebron

Hoe jouw woning dan wel wordt verwarmd? Gelukkig zijn er comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Alle woningen in Het Dorpshart fase 4 zijn voorzien van een lucht-/water warmtepomp. Deze pompen zijn zeer duurzaam en gebruiken dus geen gas.

Het Dorpshart met zonnepanelen


Alle woningen in Het Dorpshart fase 4 worden voorzien van zonnepanelen. Wat dat betekent voor jouw nieuwbouwwoning? En de voordelen hiervan zijn? De animatie hieronder geeft het antwoord op jouw vragen.

Volledig energieneutraal wonen


Wij willen niet alleen voldoen aan wettelijke voorwaarden, maar een stapje extra te zetten op het gebied van duurzaamheid. Je ziet dit terug in de EPC-waarde van alle woningen in Het Dorpshart fase 4. Deze bedraagt 0,0. Dit is nog niet verplicht voor nieuwbouwhuizen, maar in Het Dorpshart fase 4 dragen we graag bij aan duurzaamheid. Met deze woningen ben je dus meer dan klaar voor een duurzame toekomst!

Geld én energie besparen

Wonen in Het Dorpshart fase 4 is dus volledig energieneutraal en een goede manier om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu. Toch is dit niet het enige voordeel. Zo wordt jouw bankrekening ook heel blij van deze rijwoningen, want je bespaart op je energiekosten. Een win-win situatie dus!

We komen er aan

De start van de verkoop van alle 52 rijwoningen in Het Dorpshart fase 4 is dichterbij dan je denkt. De komende weken voorzien we jou van alle interessante informatie over de woningen. Denk bijvoorbeeld aan beelden van hoe de woningen er uit gaan zien, plattegronden en natuurlijk alle relevante kenmerken van de woningen en de tuinen. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven!

Wat komt er? Dit zijn de woningtypes
Vragen? Neem contact met ons op