Zo ziet het Dorpshart fase 4 er uit

21 september '20

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwbouwwoningen in Het Dorpshart fase 4? En wil je niet langer wachten op meer beelden? Dan hebben we heel goed nieuws. Je leest het hieronder.

Bekijk de woningen

Waarschijnlijk weet je het wel: binnenkort start de verkoop van 52 nieuwbouwwoningen in Het Dorpshart fase 4. Duurzaam, in Oud-Hollandse stijl en variërend in oppervlakte van 110 tot 168 m2. Om jou een goed beeld te geven hoe de woningen er uit komen te zien, trakteren we je alvast op vier sneak peeks. Met deze vier impressies kun jij starten met dromen over jouw nieuwe huis in Het Dorpshart. Je ziet ze hieronder.

Nog meer goed nieuws

En weet je wat het mooiste is? Deze vier beelden zijn nog maar t begin. Zeer binnenkort delen we met jou alle bouwnummers. Dan zie jij per bouwnummer alle relevante woningkenmerken, afmetingen van de tuin, de plattegrond én de eerste prijsindicaties. Bovendien voegen we nog extra impressies toe, waarmee we het plaatje voor jou helemaal compleet maken.

Sta vooraan in de rij

Wil je jouw kansen op jouw droomwoning vergroten? Vraag dan nu alvast een financiële check aan, want de start verkoopdatum is sneller dan je denkt. Om zeker te weten dat je er op tijd bij bent, maak je nu ook alvast een Mijn Eigen Huis-account aan. Zo’n account heb je nodig om in aanmerking te komen voor een woning Het Dorpshart fase 4. Zeer binnenkort kun je een update verwachten met meer nieuws, dus maak nu een account aan en mis niks!

Bekijk de woningtypes