Zet jezelf in het zonnetje

17 juli '23

Hou je er van om lekker te zonnen in je tuin? Of drink je graag een kop koffie met je buren in het zonnetje? Wij hebben de zonnestudie van Het Dorpshart fase 4H ontvangen waarin te zien is hoe en waar jij straks op een dag kan genieten van het zonnetje. Meer weten? Kijk dan snel verder!

4 momenten in het jaar

In de zonnestudie zie je op 4 momenten in het jaar (21 maart, 21 mei, 21 juli en 21 september) de stand van de zon. Hierdoor krijg jij een duidelijk beeld van hoe de zon over de dag heen beweegt ten opzichte van jouw tuin. Zo is er goed te zien dat alle tuinen, zelfs die van de levensloopwoningen, vanaf begin van de middag goed in het zonnetje staan. Benieuwd naar deze zonnestudie? Download het document via onderstaand knop en bekijk jouw situatie!

Bekijk de zonnestudie

Disclaimer

Hoewel de zonnestudie met grote zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Houd er rekening mee dat dat intensiteit van de zon en het aantal zonuren weersafhankelijk zijn. In dit model zijn de gebouwen en omgeving schematisch weergegeven. Bekijk de verkoopdocumenten als onderdeel van de contractstukken voor de inrichting van het gebied en afwerking en materialisatie van de woningen.

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Het Dorpshart? Bekijk het woningaanbod