4-kamer appartement

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op woonlaag 1 t/m 4 van Landgoed Hoevesteijn bevinden zich de ruime 4-kamer appartementen. Allemaal net even verschillend qua woonoppervlakte en buitenruimte maar allemaal net zo modern, duurzaam en comfortabel. Kies jij voor het mooiste uitzicht of juist voor de zonligging die het beste bij je past?

In aanbouw / bewoond

4-kamer appartement

ca. 122 - 145 m2
4 kamers
bodemwarmtepomp
Parkeerplaats
balkon
dorpsleven
image alt

Bodemwarmtepomp

Deze appartementen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle appartementen in landgoed Hoevesteijn worden aangesloten op een bodemwarmtepomp. Een bodemwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de grond. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! 

image alt

Complete keuken

In de vrij op naam prijs van alle 3- en 4-kamer appartementen in Landgoed Hoevesteijn zit een bedrag gereserveerd voor een keuken. Voor dit bedrag kun je bij de geselecteerde projectleverancier een prachtige complete keuken samenstellen, helemaal naar jouw wens. Voor elk appartement zullen we een mooi voorstel uitwerken, heb je andere wensen? Dan staat de keukenadviseur klaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden.